Арсенал – КПР

Арсенал – КПР

Начало: 31.12.2011 от 17:00 / Висша Лига

Залагайте на високи коефициенти в bet365.com

„Артилеристите” ще гледат да си наваксат за пропуснатата възможност да вземат трите точки срещу Уувърхямптън на „Боксинг Дей”.

Възпитаниците на Арсен Венгер не показват добри футболни резултати срещу неудобния за тях тим на КПР, след като от есемте преки сблъсъка между двата отбора те имат едва една победа.

И двата отбора имат сериозна мотивация за спечелването на тази среща, след като евентуална победа на Арсенал може да ги изведе до местата даващи право на участие в най-комерсиалният евопейски клубен турнир.

Ако КПР допуснат загуба това може да ги изпрати в зоната за изпадане, след като те са само на три точки от намиращия се на 18-то място Уигън.

Арсенал могат да постигнат два рекорда в този мач, след като ако отбелжат на „Емирейтс” това ще е техният гол номер 300 в лондонските дербита, а ако Робин ван Пърси се разпише ще изравни рекорда на Алън Шийрър за 36 попадения в една календарна година.

КПР показват много слаба форма напоследък и са спечелили едва две от 18 възможни точки в последните няколко кръга на Висшата лига и освен това имат само една победа при последните си 12 гостувания на „Емирейтс”.

Ето защо повечето прогнози за Висшата лига дават сериозно предимство на Арсенал.

Прогноза: 1 при коеф. 1.25 в bet365

ОЩЕ:  Манчестър Юнайтед – Норич