Лил – Трабзонспор

Лил – Трабзонспор

Начало 7-12-11, 21:45ч. / Шампионска лига

Залагайте на високи коефициенти в bet365.com

Лил ще търси сигурна победа в предстоящия сблъсък от група В на Шампионска лига срещу Трабзонспор, която може да им осигури място в следващата фаза на турнира.

Туският гранд в момента заема втората позиция в групата и има само точка аванс пред фрацузите, като прекия сблъсък между двата тима ще определи кой продължава във фазата на елиминациите.

Повечето прогнози за Шампионска лига сочат именно французите за фаворит в днешния двубой независимо, че те успяха да вземат само две точки в първите си четири мача от групите.

Според взетия от Ливърпул под наем полузащитник Джо Коул, този мач ще бъде изключително важен за Лил, тъйкато с евентуална победа могат да затворят устите на крититиците и да покажат прогреса в отбора.

Преди двубоя той заяви във френското телевизионно предаване за футболни новини „Telefoot”:

„Смятам, че е много важен мач за клуба и можем да покажем своя прогрес, като играем в Шампионска лига. Смятам, че нямахме много късмет в началото на надпреварата.”

„Хората се съмняваха в нас, но ние в момента имаме възможността да обърнем нещата в наша полза и да се класираме за следващата фаза, което ще бъде страхотно постижение за Лил.”

Прогноза: 1 при коеф. 1.40 в bet365

ОЩЕ:  Реал Мадрид - Апоел Никозия