Черна гора – Чехия

Черна гора – Чехия

Начало: 15.11.11 от 21:15 ч. / Плейофи за Евро 2012

Залагайте на високи коефициенти в bet365.com

Чехите успяха да вземат комфортна преднина от два гола в Прага миналия петък и сега Черна гора е изправена пред трудната задача  да преодолее този сериозен дефицит, когато днес посреща възпитаниците на Михал Билек на стадиона в Подгорица.

Въпреки това, нападателят на домакините Деян Дамянович смята, че отборът му играе много по-добре на свой терен и призова своите съотборници да направят всичко възможно за да обърнат резултата.

„Това беше най-лошото ни представяне в тези квалификации. Но ние не сме се предали и сме напълно различен отбор у дома. Трябва да атакуваме много повече във втория мач.”

„Имаме нужда от бърз гол, ако успеем да го реализираме, мачът започва отначало и всичко може да се случи.”

Въпреки това, черногорците до сега не са се класирали на финали за Европейско или Световно първенство, откакто са се обособили, като независима държава. Отборът на Бранко Брънович не отбелязал повече от два гола в нито една от досегашните изиграни квалификации за Евро 2012 и има едва седем гола в своя актив до този момент.

Чехите пък имат една единствена загуба при гостуване в квалификациите до този момент и тя е от световните и европейски шампиони Испания.

Домакините няма да могат да разчитат на Милан Йованович, който е наказан, като на негово място в центъра на отбраната се очаква да застане Стефан Савич. Марко Баса и Бранко Бошкович също ще пропуснат срещата заради контузии.

За Чехия Томас Хубшаман няма да може да помогне на отбора, защото изтърпява наказание за три мача. Милан Барош е възстановен и може да влезе в сметките на Билек.

ОЩЕ:  Everton - Stoke City

Повечето футболни прогнози не дават сериозно предимство на нито един от отборите.

Прогноза: Равенство при коеф. 3.30 в bet365