Безплатен Залог На Живо за Ман Юн v Ман Сити

Безплатен Залог На Живо за Ман Юн v Ман Сити

Начало: 23.10.11 , 15:30 ч. / Англия, Висша лига

Всички погледи ще са насочени към Олд Трафорд в Неделя, когато Ман Юн приема градските съперници Ман Сити в една от най-интересните срещи във Висшата Лига до момента. Като допълнение към емоциите от това дерби, ние имаме страхотна оферта за безплатен залог  за нашите  така обичани посетители от бет365.

Единствено трябва да направите залог преди началото на този мач и след като срещата започне, друг залог На Живо. Ако вашият първи залог На Живо е губещ, тогава бет365 ще върнат този залог, до стойността на най-големият им залог преди мача.

Тази важна среща между два от най-силните отбора във Висшата Лига ще бъде много интересна за Вас. Никога не е имало по-добър момент за промотиране на тази услуга На Живо и на разнообразните пазари преди мач.

В допълнение, всички нови клиенти на bet365 имат право на Оферта Нова Сметка, която позволява 100% бонус, до 100 лв, за първият им депозит за 10 лв или повече.


Освен това имаме и  за Оферта Нова Сметка и за страхотната оферта за безплатен залог, за да увеличите активността по време на този очакван с нетърпение мач.

 

Tagged with:

Вашият коментар