Турция – Германия

Турция – Германия

Начало: 07.10.11, 21:30 ч. / Евро 2012

Залагайте на високи коефициенти в bet365.coм

Мениджърът на германския национален отбор Оливер Бирхов заяви, че немците ще се отнесът сериозно към предстоящото гостуване на Турция независимо, че вече си осигуриха билета за финалите на Евро 2012 в Полша и Украйна.

Възпитаниците на Хоаким Лоу взеха пълния точков актив от осемте си срещи в група А и тази вечер в Истанбул ще играят единствено за честта на отбора и за поддържането на отличните си футболни резултати.

Независимо от това Бирхов настоява, че отбора ще търси трите точки и в този мач и няма да има никакво подценяване на противника от страна на германците.

В навечерието на мача той заяви:

„Разбира се, че вече сме се класирали, но искаме да завършим по най-добрия начин, с пълен актив от 10 победи в 10 мача, ако е възможно.”

„Над всичко останало стои спортния феърплей. Турция, както и Балгия все още имат шансовете да завършат втори в групата. Ето защо ние искаме да се представим отлично и в този мач и да завършим 2011 година по най-добрия начин.”

Турците в момента заемат второто място в група, като разликата между тях и третия Белгия е само две точки и все още не се знае кой ще заеме второто място, даващо право на участие във финалите на Евро 2012.

Националният селекционер на южната ни съседка Гуус Хидинк се надява да класира отбора за финалите на Европейското първенство, като победи Германия и Азербайджан в оставащите два мача от групите. Той определено отново ще заложи на голмайстора на отбора Арда Туран, който до момента има четири гола в осемте квалификационни мача.

ОЩЕ:  22.12.09

Хидинк заяви на пресконференцията преди мача:

„Надявам се да победим Германия и Азербайджан в послените ни квалификационни мачове. Ако стигнем до финалите тогава мога да заявя, че съм бил успешен треньор.”

В първия мач между двата отбора от група А, германците постигнаха категорична победа, като домакин с 3:0. Те победиха турците с 3:2 и в квалификацията за Евро 2008 преди три години. Независимо, че не се борят за нищо освен за собствената си чест, възпитаниците на Лоу си остават фаворит за спечелването на този мач.

Прогноза: Германия при коеф. 2.20 в bet365.com