Парагвай – Нова Зеландия

Парагвай – Нова Зеландия

Начало: 17:00 ч. 24.06.10 / Световно първенство

Играй на живо в

Парагвай

Парагвай имат една победа и едно равенство и са почти сигурни участници в следващата фаза на Световното първенство.Те могат да продължат дори и след равенство,а в последния мач срещат отбора Нова Зеландия и шансовете им са големи.Парагвай имат доста опитни играчи , в нападение Роке Санта Крус, Лукас Бариос, Нелсън Валдес. Не са допускали гол в 12 от последните им 13 победи.Няма контузени или наказани,само защитника Антонлин Алкарас е под въпрос.

Нова Зеландия

Отбора от Нова Зеландия пък се представят много добре.Те бяха считани за аутсайдери,но след равенството срещу Италия и Словакия те доказаха, че играта се развива и че не трябва да се подценяват.В мача с Италия те владееха инициативата още от началото,като отбелязаха ранен гол,но дузпата за италианците може им попречи да се радват на трите точки.Те предимно се защитават,тяхната сила е във високите топки,предимно с глава.

И двата отбора са добре подредени на терена,дисциплинирани,но Парагвай са по – бързи ,подвижни  и мисля че това ще им е от голяма полза.Както и да погледна мача ,както аз, така и много футболни специалисти ,които се занимават с прогнози смятат,че южноамериканците ще спечелят.

Прогноза: 1 при 1.50 коеф. в

ОЩЕ:  Словения - Англия