Австралия – Сърбия

Австралия – Сърбия

начало: 21:30 ч. 23.06.10 / Световно първенство

Големи коефициенти от

В другия двубой от група в може би най-завързаната група „D” един срещу друг на стадион „Мбомбела” е Нелспруит се изправят отборите на Австралия и Сърбия.

Австралия

Шансовете им са нищожни да се класират напред.Те имат 1 точка, докато Сърбия и Германия имат по 3 т. , а Гана 4 точки. Австралийците са с голова разлика -4. В последния си мач  нямаха късмет,те водеха в резултата, но след червения картон на Хари Кюл и дузпата отбелязана от ганайците обърка нещата,но макар и с 10 човека удържаха резултата докрая.

Сърбия

Във втория си мач от ЮАР 2010 на група D, сърбите хвърлиха голяма бомба, като победиха Германия с 0:1. Сега ако искат да продължат в следващата фаза, победата е задължителна.Определено Сърбия разполага с отлични футболисти в лицето на звездата Деян Станкович ( Интер) , защитника Неманя Видич ( Ман Юнайтед), Иванович, Жигич и още много добри футболисти.

„Белите орли“ мисля че без проблем трябва да победят „кенкурутата“.Класата е на лице,а и в по – добра форма са.Сърбите ще се справят и ще вземат трите точки,и ще се класират.Минимална победа за тях.

Прогноза: 2 при 1.95 коеф. в

ОЩЕ:  Групата на ужаса