Чили – Швейцария

Чили – Швейцария

Начало: 17:00 ч. 21.06.10 / Световно Първенство

Залагай на живо

На „Нелсън Мандела Бей Стедиъм“ (Порт Елизабет) от 17:00 ч. ще играят Чили и Швейцария.

Чили

В първия си мач Чили успяха да победят Хондурас с 1:0 .Те играха много добре,имаха много положения ,трябваше им малко късмет за да направят резултата класически.В крайна сметка успяха да спечелят трите точки.Умберто Суазо имаше проблем с разтегнато сухожилие, но вече е здрав и може да се появи на терена, което ще изпрати Хорхе Валдивия на скамейката.

Вероятен състав: Браво, Исла, Медел, Понсе, Видал, Кармона, Мияр, Санчес, Фернандес, Бесежур, Суазо

Швейцария

Швейцария хвърли най – голямата бомба до сега на Световните финали 2010 г. Победиха 1:0 Испания.Ла Фурия играха по – добре от тях ,имаха повече удари,но швейцарците вкараха и взеха трите точки.Вратарят на тима Диего Беналио стана един от героите на мача с добрите си спасявания, а когато той не можеше да се намеси и гредата помагаше. Филип Сендерос пропуска мача със сигурност, тъй като е контузен. Нападателят Александър Фрай и халфът Валон Бехрами също имат проблеми и е доста вероятно да останат на скамейката.

Вероятен състав: Беналио, Лихтщайнер, Грихтинг, Фон Берген, Циглер, Барнета, Инлер, Хюгел, Фернандес, Дердьок, Н’Куфо

И двата отбора седяха добре на терена в първия кръг и имат равни точки,но Чили в последния си мач играят срещу Испания и смятаме че там мача е загубен за тях,те неска задължително трябва да победят ако искат да излезнат от групите.

Прогноза: 1 при 2.25 коеф. в

Exit mobile version