Гана – Австралия

Гана – Австралия

Начало: 17:00 ч. 19.06.10 / Световно първенство

Залагай на живо в

В  17:00 в мач от Световното първенство по футбол един срещу друг се изправят  Гана и Австралия .

Гана

Отборът на Гана спечели с 1-0 срещу коравия отбор на Сърбия. Въпреки отцъствието на голямата си звезда Микел Есиен „черните перли” впечатляват както с игра, така и с добрата си физическа подготовка.Те са първия африкански отбор спечелили 3-те точки.Гана показаха ,че не са за подценяване и могат да победят.Те имат стабилна защита,вратаря им също е добър,като направи няколко ключови спасявания в мача срещу Сърбия.Ганайците нямат право на грешка днес ако искат да продължат,защото последния им мач е срещу Германия и там нещата ще са много различни след загубата на немците от Сърбия.


Австралия

Австралия от своя страна загуби катастрофално първата си среща с 4-0 от отбора на Германия.След този резултат ,ако искат да продължат на 1/8 финал трябва да бият на 100% .В отбора им се отличават имената на Ликас Нийл,Крейг Мор, Тим Кейхил и други.Но след червения картон на Тим Кейхил,който направи добър сезон с Евъртън не може да играе и трябва да му се намери заместник.Един от най-опитните играчи на “кенгуратата” Хари Кюъл продължава да го мъчи контузия, като и за този двубой е под въпрос.

И двата отбора ще излезнат за победа,при победа на Австралия нещата ще станат още по заплетени.Ще гледаме доста интересни положения според мене. И все пак мисля че африканците ще вземат трите точки.

Прогноза: 1 при 2.20 коеф. в

Exit mobile version