Словения – САЩ

Словения – САЩ

Начало: 17:00 ч. 18.06.10 / Световното Първенство

Залагай на живо в

На 18 юни от 17:00 часа, в мач от група C на световното първенство, един срещу друг се изправят отборите на Словения и САЩ.Те ще мерят сили на „Елис Парк“.

Словения
Словенците в първия мач победиха Алжир с 1:0 и са начело на класирането.Тази победа не беше кой знай колко лесна.Беше им трудно да организират атаки и гола падна чак след червения картон на Алжир.

САЩ

Американците пък спечелиха точка срещу фаворите за спечелването на титлата Англия по-много късметлийски начин.Вратаря на англичаните Роберт Грийн направи грешка и така се стигна до гола.Но не само това ,като цяло отбора стоеше доста стабилно на терена.Ако играят така ,както играха в първия мач ,не мисля че ще имат проблеми да спечелят трите точки днес.

Интересен двубой ще е и ако Словения искат да излезнат от групите,задължително днес трябва да вземат поне точка,защото следващия мач е срещу Англия ,в който едва ли ще вземат нещо.Американците са фаворити за излизане от групата и до някъде в този мач ще се реши кой ще продължи.Мисля че САЩ ще успеят да покажат класата си и че футбола се развива при тях.

Прогноза: 2 при 2.10 коеф. в

ОЩЕ:  Гана - Австралия