Германия – Сърбия

Германия – Сърбия

Начало: 14:30 ч. 18.06.10 / Световното Първенство

Залагай на живо в

Германия

Германия в първия си мач от група D  срещу Австралия ни показа страхотен футбол,показаха че са в страхотна форма.Те победиха 4:0 ,но можеха още толкова да вкарат.През цялото време атакуваха всякаш искаха да покажат ,че са готови титлата.Няма контузени или наказани играчи в състава, като се очаква титулярите срещу Сърбия да бъдат същите, които играха срещу Австралия .В първия мач  треньорът Льов много добре подреди играчите си ,дали и сега ще играят същия красив футбол .. предстои да разберем..

Сърбия

Сърбия разочороващо загуби в първия си мач от Гана с 0:1 ,а доста хора мислеха че сърбите няма да имат проблеми.Може би проблемът при сърбите е, че не се чувстват комфортно като фаворити, както бе в двубоя с африканците.Защото това значи че са очакват много неща от тях.

Сега за Сърбия предстои още по труден мач срещу отбора на Германия  ,в който на 100% те трябва да земат поне точко.Ако те не успеят то почти сигурно значи че ще отпаднат,но това няма да е никак лесно.Германия ще излезнат за победа и да си гарантират първото място.Мисля че ако немците играят както първия мач,резултата може да се повтори.

Прогноза: 1 при 1.66 коеф. в

ОЩЕ:  Уругвай - Южна Корея