Англия – Алжир

Англия – Алжир

Начало: 21:30 ч. 18.06.10 / Световно първенство

Залагай на живо в

В другия мач от група С един срещу друг в „Кейп Таун“ излизат отборите на Англия и Алжир.

Англия

Англия в първия мач изненадващо се изложиха ,заради вратарска грешка.Те още от начални минути водеха на САЩ  и контролираха мача,но след грешката ,като че ли играчите се примираха с резултата.Но нека да не забравяме ,че САЩ играха доста добре в този мач и не е точно толкова зле,колкото говорят всички специалисти.Сега на Англия им предстои мач с Алжир, като една победа почти сигурно ще означава класиране в следващата фаза на Мондиала.Контузулият се в първия мач Ледли Кинг най – вероятно ще пропусне срещата.Негов заместник ще е Джейми Карагър.

Алжир

Подобно на Англия ,Алжир също загубиха първия си мач  поради грешка на двама играчи.Иначе Алжир играха доста добре и притиснаха словенците.Сега ако искат да направят нещо повече трябва да вземат поне точко срещу Англия и това няма да е никак лесно.


Както и да погледнем класите си личат и едва ли след издънката в първия мач Англия ще изпуснат още едни три точки.Ще се срещнат двамата вратари направили грешка.Кой ще сгреши повече? Или кой ще стане герой? Мисля че залог от рода Англия да бият на нула или пък да бият с голове разлика ще е по – добре ,като гледаме малкия коефициент за победа на Англия.

Прогноза: Англия да бият на нула при 1.80 коеф. в

ОЩЕ:  Парагвай - Япония