Belgium – Turkey

Белгия – Турция

 

В последния кръг Белгия загуби от Армения и така загуби теоретични шансове за класиране. От другата страна Турция трябва да спечели този мач, но пък трябва да разчита и на това Естония да не позволи да бъде победена от Босна и Херцеговина.

Четирите поредни загуби на Белгия в тази кампания бяха достатъчни отбора да се сбогува с Южна Африка, а тези загуби доведоха и до уволнението на двама треньора. На тяхно място застана Дик Адвокаат който има за цел да класира отбора за Европейското в Полша и Украйна.
Днес Дик Адвокаат ще се опита да покаже новото лице на Белгия, но според мен това няма да е никак лесно предвид лошите резултати в последно време.

В тази група след Испания определено Турция беше фаворита за спечелване място поне за плейофите. Въпреки това обаче те сега се намират на 3-тото място и шансовете им за изместване на Босна и Херцеговина от 2-то място са доста малки. Аз обаче знам, че отбора ще играе до последната минута за победата.
В последния си мач те гостуваха точно на Босна и Херцеговина и дори водеха в резултата, но допуснаха изравняване което дойде добре за домакини и зле за състава на Фатих Терим.

Днес в тима ще се завърнат Семих Сентюрк и Нихат което за мен означава много проблеми за белгийските защитници и голове в тяхната врата.
Първата среща между тези два отбора приключи 1:1. Този път обаче Турция ще търси 100% победа, а Белгия ще се опита да покаже новото си лице с новия треньор, затова ви предлагам да не търсите залог за победител в срещата, а да пробвате залог на Над 2,5 гола.

ОЩЕ:  Livorno - Fiorentina

Прогноза: над 2.5 гола  |

Pick: over 2.5 goals |

Източник: prognozite.com