1xbet

БУКМЕЙКЪРЪТ 1ХБЕТ НЕ ПРИТЕЖАВА ЛИЦЕНЗ И НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА. ВИЖТЕ НЯКОЙ ОТ БУКМЕЙКЪРИТЕ С ЛИЦЕНЗ.

1xbet е букмейкър опериращ онлайн от 2011 г. чрез лиценз от Кюрасао, но като локален пунк оперира от 2007 в цялата страна на Русия, подобен на еврофутбол. Той е един от малкото руски букмейкъри намиращи се и затова е изключително популярен там. Последно време за да привлекат нови клиенти 1xbet предлагат доста атрактивни бонуси за нови клиенти като за България имате право да спечелите 200 лева нов депозит бонус с Skrill.

Сайтът на 1хбет е преведен изцяло на български език и приема клиенти от България. За съжаление нямат лиценз и не са легални. Достъпът до сайта 1xbet.com е забранен, затова ще ви трябва работещ алтернативни огледални линкове. Освен българския език сайтът на бет1х е преведен на цели 49 езика, виждате колко се борят за популяризирането на онлайн букмейкъра.

1xbet бонуси

Както по нагоре споменахме имате право на 100 евро първоначелен бонус , а дори не е нужно като при другите букмейкър ( betano ) да въведете бонус код при регистирация. Регистирацията в 1хбет е доста лесен и интересен. За разлика от другите къщи за залагания, в този може да се регистрирате чрез емайл, чрез телефонен номер, чрез социалните мрежи. Освен това е новост в технологиите, може да се регистрирате само с клик. Само ще изберете валута и акаунтът ви ще бъде създаден, обаче този метод не е за препоръчване тъй като после ще ви изискват много документи преди да извършвате тегления.

1xbet mobile app

1xbet mobile app е приложение за мобилна версия на телефони и таблети. Той е изграден с най-новите технологии и голяма прецизност. Изключително ефикасен, лесна навигация , бърз залог и залози на живо. Играйте казино игри на живо.

И към края си да ви споменем че този букмейкър не се слави с много хубави думи. В доста форуми за хазарт се говори колко е некоректен този букмейкър и че бързо се ограничават и блокират сметки на играчи които залагат големи пари. Затова изберете някой букмейкър с лиценз и легален.

Exit mobile version