Как да надхитрим букмейкърите?

Има една стара поговорка, която гласи „Никога не виждаш лош букмейкър“. И докато тази поговорка е до голяма степен вярна, тя не трябва да бъде последната дума при всяко обсъждане на коефициентите за залагане. Разбирането как да надхиртим букмейкърите всеки път е почти невъзможно, но за по-интелигентния залагащ винаги има отвори, които поне да се върнат от спортни залагания.

Просто трябва да държите очите си отворени за правилните шансове и да устоите на очевидното изкушение, което само ще доведе до загуби. Така че, точно както бихте преследвали някои състезателни състезания, заедно с някои бонус залози и оферти, ето и други начини да увеличите шансовете си за голяма победа.

Съвети – как да надхитрим букмейкърите

Ако искате да печелите пари чрез спортни залагания, тогава трябва да сте готови или да поемате много време за това, или да вземете по-рискова стратегия, която може да се изплати при по-високи награди. Първата е по-добрата идея през повечето време, тъй като изследванията могат да помогнат да се направят информирани залози. Но това все още не е перфектна, гарантирана стратегия, така че ето ръководство за залагане, което може да ви помогне да избегнете някакви глупави грешки.

Не съществува безупречна стратегия за залагания за спорт като футбол, конни надбягвания, крикет, ръгби или тенис. Дори и най-добре проучената, най-надеждна стратегия понякога няма да успее да излезе много по същия начин, както няма такова нещо като безупречни състезателни състезания. Ако има начин винаги да се печели в залаганията, тогава букмейкърите ще излязат от бизнеса; парите им идват от загубите на хората, все пак. Въпреки това много играчи са открили, че стратегии като залози нагоре и надолу, четири залози, рунд залози, залози за залагане и залози на Голиат са им помогнали да вземат някои впечатляващи печалби.

Не е точно да се каже, че никога няма как да надхитрим букмейкърите в дългосрочен план. С правилните стратегии и силата на нервите да ги поставите на място, със сигурност можете да излезете напред, стига да сте реалист и да осъзнаете, че не съществува напълно безрисков спортен залог.

Всеки успешен залагащ ще ви каже; винаги залагайте със спечелени пари. Когато започнете да финансирате вашите сметки за залагане от бюджета на домакинството или от спестяванията си, той може бързо да се превърне в отчаяна стратегия и може да свършите без пари преди дълго.

Залагайте онлайн като предпочитание. Има много повече опции, достъпни в интернет за спорт, като футбол, конни надбягвания и крикет, може да отнеме повече време за изработване на залог, и това ви дава по-голям контрол над шансовете си да излезете с пари в ръка.

Как да победим букмейкърите: Футболните прогнози могат да ви накарат да се наситите

Първият съвет за побой на букмейкърите е измамно прост: познайте спорта, на който залагате. Е, разбира се, трябва – не е ли това очевидно? За да имате шанс да победите букмейкърите и да спечелите дългосрочна печалба, трябва наистина да го знаете. Няма нищо подобно да правите домашното, за да помогнете да направите информирани залози, за да минимизирате риска.

Ако сте фен футболист, по-голямата част от страната познават спорта поне малко, което го прави по-трудно да се спрете на букмейкърите. Ако пък сте малко побъркан за езотерична лига – кажете, че случайно следвате естонската MeistriLiga, например – тогава има голям шанс да знаете повече от хората, които определят коефициентите.

Като алтернатива, ако сте почитател на по-малко проследени спортове като волейбол, не е задължително дори да сте твърде неясни с вашите залози. Трябва само да внимавате за моментите, в които седалищата на коефициентите са поставили прекалено много запаси от високата позиция на отбора в лигата и са ги направили фаворити за коефициенти, въпреки последните проблеми с травмите.

Ще се изненадате колко често се появяват прилични коефициенти в по-неясни пазари. Всеки знае, от една седмица до следваща, която ще бъде в отбора на Манчестър Юнайтед и какви са техните силни и слаби страни. Същото не важи например за Флора Талин от Естония.

Най – добрите букмейкъри

 

Акумулатори: Идеалните трикове за това как да надхитрим букмейкърите?

Използването на акумулатори е един от начините, които залагащите търсят да правят големи парични средства от относително малък дял. Ако имате £ 5, за да заложите и искате да спечелите голяма печалба, ще трябва да предскажете правилно няколко изхода от един залог. Ако се използва по правилния начин, това може да излезе за вас, но първо да имате предвид някои неща.

Изграждането на супер-голям акумулатор с двадесет или тридесет различни отбора може да изглежда като рецепта за голяма възвръщаемост, но истината е, че дори и тези двадесет отбора да са относително сигурни неща, един от тях вероятно ще загуби или изтегли. Като се има предвид, че само един резултат трябва да се противопостави на вас, просто не е добра стойност за дългосрочна печалба.
Не поставяйте акумулатори с очевидни залози за коефициенти. Дори 10 такива залагания в акумулатор могат да доведат до коефициент от 3.50 (или 5/2). За всяка значителна печалба ще имате нужда от огромен залог и това е на милостта на един играч, който има кошмар, който всеки има поне веднъж в кариерата си.

Как винаги да печелите залагания на футбол: вървете с главата си, а не със сърцето си

Притежаването на много основни познания за футбола и наистина харесва футболът не винаги вървят ръка за ръка. Ние всички имаме свои собствени предпочитани отбори и когато става въпрос за това кой да се върне, може да се изкуши да се включите в отбора, който наблюдавахме през целия сезон. Въпреки това, успешните букмейкъри ( betano )разчитат на многото залагащи, които правят точно това всяка седмица.

Може да наблюдавате отбора си и да имате само вяра в талантливия нападател, който отблъсква всяка възможност, която получава; малко вероятно е да сте гледали опозицията наполовина, а футболните мачове включват два отбора, така че избягвайте да прекалявате със сърцето си твърде много тук.
С това казано, ако наблюдавате често своя отбор и има играч, който винаги е в действие, винаги можете да ги подкрепите, за да вкарате по всяко време в играта. Дори и най-надеждните нападатели често са на разположение на коефициент от около 2.30-2.50, и е много по-вероятно вашият играч да отбележи (и загубите от отбора ви) срещу лидерите на лигата, отколкото е, че вашият отбор ще спечели.

Как да победим букмейкърите?

Процесът на създаване на акаунт в онлайн букмейкър може да бъде уморителен и вероятно не искате да го правите по-често, отколкото трябва. Точно това се дължи на лоялността на марката в света на залаганията – просто не иска да отвори друга сметка.

Със сигурност трябва да отворите повече от един акаунт, защото най-стабилната стратегия на залаганията е да се възползвате от всяко предимство, което светът на залаганията ще ви предложи. Те няма да ви предложат много, така че трябва да вземете бонус залози и оферти, където е възможно. Още отворени профили означава:

Повече безплатни залози и стартови бонуси. Повечето букмейкъри ще съответстват на първия ви депозит или на първия ви залог с безплатен бонус, който може да бъде до три пъти по-голям от първоначалния ви депозит. Ако прочетете Общите условия, може да видите, че не можете да изтеглите парите. Вместо това трябва да го използвате, за да заложите, но може да ви направи много пари, ако се възползвате от безплатните си залози. Безплатните залози са най-лесният начин да направите стандартен залог нещо невероятно.
Повече безплатни залози и специални оферти. Букмейкърите няма да предлагат безплатни пари, но ако не сте заложили наскоро, или сте се регистрирали и не залагате изобщо за известно време, понякога ще получите специална оферта, която може да се използва за биене на букмейкърите. Някои от тях ще дават по-дълги коефициенти за фаворит за ограничен период от време, а други могат да предложат парите си обратно на акумулатор, който се разхлабва от една част и т.н. Колкото повече акаунти имате, толкова повече оферти ще получите. Просто бъдете сигурни, че сте прочели условията на вашите безплатни залози. Безплатните залози обикновено имат ограничение във времето и квалификационни коефициенти, затова се уверете, че разбирате малкия шрифт.
Повече избор в коефициентите. Един сигурен начин да победиш букмейкърите е да вземеш най-дългите коефициенти, които можеш да получиш. Никой букмейкър не е по-щедър по коефициент от който и да е друг, но рядко се вижда, че всеки букмейкър има точно еднакви цени за конкретен резултат. Проверете ги преди да заложите и винаги вървете с най-дългите коефициенти.

Как да ограбим букмейкърите по-често, отколкото не

Ако искате да знаете как винаги да печелите футболни залози, то тогава жалко новини са, че няма начин да се получи 100% право, тъй като няма такова нещо като напълно рисково залог. Преди да започне мач, ние можем да се чувстваме напълно сигурни, че един отбор ще спечели, и в тези случаи коефициентите им ще бъдат кратки – и дори тогава шокове се случват от време на време, така че не забравяйте да проверите опциите за залагане на живо. Ако искате да намерите стратегия за залагане, която да ви служи добре, не търсете съвършенство. Търсете начини да използвате щедростта на букмейкърите за неща като футболни дербита, пропуски в техните познания или други странности.

Коефициентите за резултата ще намалят повече пари, които букмейкърът получава от него. Така че, ако букмейкърът е базиран на британски, вероятно ще има по-дълги коефициенти за футболен отбор, който играе срещу Англия на Световната купа. Като се има предвид склонността на Англия да се представя по-слабо, може да си струва да подкрепиш достойно средно ниво срещу тях на турнир.
Ако залагате на аутсайдера в мач, поставете малък залог, който въпреки това ще има голяма възвращаемост, ако той се изключи. 5 паунда на аутсайдер 10/1 все още е победа от 50 паунда, ако аутсайдерът разстрои шансовете.
Може да е вярно, че никога не виждате лош букмейкър, но също така няма такова нещо като букмейкър, който знае всичко и може да види бъдещето и като е умен, можем да вземем някои достойни печалби. Има неща, за които не знаят толкова много, защото знанията на букмейкъра са толкова силни, колкото и наличните онлайн данни. Ще има моменти, в които не виждат нещо – помниш Лестър Сити и тяхната 5,000 / 1 победа в Премиършип – и ако си добър играч, можеш да бъдеш този, който се възползва от това да бие букмейкърите навсякъде.

Търсения, сродни на как да надхитрим букмейкърите

как да ограбим букмейкърите

програма за изчисляване на мачове

формула за прогнозиране на футболни мачове

как печелят букмейкърите

немска система за залози

как да печелим от залози на живо

алгоритъм за залози

как да печелим от залози на мачове