Система за корнери

Залагането на корнери се превърна в популярна форма на залагане на много от най-добрите сайтове за футболни залагания. Много опитни играчи вече разполагат със стратегия за залагане на корнери, която поддържат заедно с някои от най-добрите съвети за залагания в своят арсенал. Концепцията може да изглежда малко странно за някои  от новодошлите в света на спортните залагания, но всъщност е полезен начин да увеличите печалбите си от залагания, когато става въпрос за футбол. Нуждаете се от задълбочени познания за футбола и динамиката на работата на футболните мачове, за да го направите успешно.
Тук ще разгледаме по-отблизо този вид футболни залагания и ще ви предложим някои съвети за това как можете да създадете своя собствена система за корнери.

ПЪЛНО РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАЛАГАНЕ НА КОРНЕРИ

Предлага се стратегия за залагане на ъгъла: Основите

Залагането на броя на корнерите в играта е дейност за играчи, обсебени от футбол, и трябва да бъде част от всеки достоен футболен залог. Голямото нещо за футбола е, че макар и много прост спорт по своята същност, има множество по-сложни детайли, в които интелигентните играчи могат да вкарат зъбите си. Увеличаването на популярността на приложенията за залагания направи този вид залагане много лесен за достъп и залагането на ъгъла сега е сред всички добри съвети за футболни залагания.

Този вид футболни залагания изисква добро разбиране на тактиката на отбора, както и способността да се чете вероятния поток от мачове. Футболът е спорт, в който аутсайдерът може да попречи на фаворит и често дори да се задържи за шок. Това го прави различен от спорта като ръгби лигата, например, където любимият обикновено ще може да използва по-голямата си физичност и организация, за да доминира по-слаба страна. Една страна, която загуби игра или се поддаде на неочаквано равенство, все пак може да спечели голям брой ъгли.

Информация за система за корнери

В букмейкърите се предлагат различни видове ъглови залагания. Най-основният пазар е да заложите на общия брой ъгли, спечелени от двете страни в мач. Букмейкърът често определя лимит от 10 ъгъла и вашият залог ще се основава на това дали смятате, че ще има повече или по-малко ъгли от този номер. Други пазари с правила за залагане на ъглови залози включват ъгли на полувремето, което е в основата на същия пазар като общия брой, но точката на прекъсване е на половина.

Залогът за мача на ъгъла е мястото, където поставяте залог на кой отбор ще спечели най-много ъгли в играта. Друг възможен пазар е диапазонът на ъгъла, където букмейкърът ви дава серия от диапазони за общия брой ъгли в играта, например от 0-6, 7-12 и т.н. ще има най-много ъгли, както и от кой отбор първо ще достигне определено количество ъгли. Има и пазари на залози на живо, където играчите могат да залагат на времето на първия ъгъл, или на следващия ъгъл, или дори последния ъгъл в играта.

Големите играчи на спортни залагания могат да формулират отделна стратегия за залагане за всеки от тези пазари. Когато става въпрос за залагания на ъгли, обаче, има редица фактори, които трябва да се вземат под внимание, повечето от които могат да се отнасят до някой от горепосочените пазари.

Най-добри сайтове за залагания за високи коефициенти на корнери

 

Формулиране на система за корнери: Тактическото прозрение е ключово

Ключът към залаганията по ъглите е същият( вашата система за корнери ), както за по-конвенционалните форми на залагания като залагане на гол-линия: знание. Залагането на корнери означава, че трябва да сте наясно с моделите на игра и тактиката на отбора. Екип, доминиращ като Селтик, е в шотландската премиършип, например, ще печели много ъгли. Това е така, защото те поставят екипите под натиск всеки път, когато играят на местно ниво. Екипите, които трябва да се защитават, често са принудени да отстъпват. Това може дори да се случи, ако отбор като Селтик не отбележи резултат. Те можеха да спечелят 35 ъгъла в продължение на 90 минути и да избягат истински, но все пак да играят с 0: 0.

Следователно направените прогнози за ъглови удари са малко по-различни от това просто да се предскаже резултата или победителят от мача. Броят на ъгли, които един отбор може да спечели по време на игра, също зависи от техния стил на игра. Отборите, които атакуват по фланга, с десни крака отдясно, и левите крила отляво, ще печелят повече ъгли. Това е така, защото те ще гледат да се люшкат в кръстосани кръстове, насочени главно към далечния пост. Защитата на този вид кръст е трудна и защитниците често са принудени да поставят топката в ъгъла.

Стратегия за залагане на вашия корнер: Други фактори, които трябва да се вземат под внимание

Друго нещо, което трябва да се има предвид при формулирането на стратегии за залагане на ъглови залози е как един екип обикновено подхожда на мач. Някои отбори, като Манчестър Сити, когато играят във Висшата лига, ще бъдат доминиращи през цялото време, като се стремят да запазят притежанието си и да създадат много шансове за отбелязване на гол и това би трябвало да повлияе на вашите залози във Висшата лига. Другите отбори могат да играят много по-сложен стил, като се опитват да привлекат опозицията към тях, а след това да ударят паузата. Екипите могат да сменят стиловете по време на игра, в зависимост от това какво се случва.

Ето защо изучаването на статистически данни за залагания на ъглови залози е важно за всеки, който иска да постави залози на този вид пазар. Струва си да разгледаме фактори като средния брой ъгли в един футболен мач, когато някои отбори играят. Система за корнери за залагане на ъглови залози трябва също да вземе под внимание фактори като позиция на лигата на отбора и последната им форма. Екипите, които се борят в лигата и губят много игри, също често ще отпускат доста ъгли. Разбира се, за пазарите на залози на живо, отбор, който наистина се стреми към по-късен печеливш гол, винаги ще има вероятност да спечели много ъгли.

Как да намерим най-добрата стратегия за залагане на ъгъла

Претеглянето на коефициентите на различните пазари за ъгли на залагане изисква търпение и мисъл. В много отношения това е подобен процес на претегляне на залози за конни надбягвания. На футболния мач наистина няма ограничение за повечето ъгли, така че от вас зависи да прецените доколко може да достигне общата сума. Тесни игри между страни в добра форма могат да произвеждат много по-малко ъгли от игрите между неравномерно подбрани отбори. Трябва да сте наясно с формата на двата отбора, които влизат в мач, когато искате да използвате вашата собствена система за корнери.

Фокусирането на вашите изследвания върху по-малко известни лиги и състезания също може да донесе добра стойност. Познаването на много лиги и екипите в тях може да ви помогне да идентифицирате по-лесно пазарите на добри цени. Съсредоточавайки се върху по-неясни лиги и отбори, вие също ще вземете добри залози, които много други играчи ще пропуснат. Ако сте достатъчно сериозни, можете да си водите бележки за представленията и статистиката на отборите и да ги използвате, за да създадете свой собствен наръчник за залагане, като източник на полезна информация за бъдещите ви справки.

Залаганията на живо изискват повече концентрация. За залагания на живо за броя на ъглите система за корнери, или когато се появи ъгъл, трябва да гледате играта. Този тип залагания означава, че трябва да сте много чувствителни към това как тече инерцията на играта и да обръщате специално внимание на събития, като червени карти, които могат да променят този импулс.

Възможни опции за букмейкър за залагания на система за корнери

Когато избирате от най-добрите онлайн букмейкъри за ъглови залагания ( alphawin ), тогава е разумно да потърсите този, който поставя футболните залагания в предната част и центъра на услугите си. Трябва също да проверите вида на бонуса за спортни залагания, който се предлага. Освен доходоносни бонуси, много букмейкъри предлагат и повтарящи се бонуси за футболни играчи, като увеличения на акумулатора или застраховка на залог. Ето три добри букмейкъри, които да обмислят за залагания на ъгъла.

Ъглови залагания: правила за печеливша стратегия

Най-основното изискване за стратегия за залагане на печеливш ъгъл е същото, както при повечето други видове спортни стратегии. Имате нужда от експертни познания за футбола. Въпреки това, ъгълът на залаганията отнема това изискване за подробни познания. Не е достатъчно просто да знаете, че отборите са спечелили игри, трябва да знаете как са спечелили тези игри. Тактиката и екипният морал, заедно с множество други фактори, оформят броя на ъглите, които ще бъдат спечелени във футболен мач. Нуждаете се от търпение и истински знания, за да оформите стратегия за залагане на печеливш ъгъл.

Търсения, сродни на система за корнери

как да печелим от корнери

печалба от корнери

футболни статистики корнери

корнери комбинации

приложение за корнери

статистика за корнери от футболни мачове

реал мадрид корнери

Немска система за залози

Как да надхитрим букмейкърите

Сродни търсения

Приложение за корнери
Ъглови удари
Професионални футболни прогнози
Приложения за корнери под над
Футболни прогнози за голове
Прогнози за над 2 5
Сигурни футболни прогнози
Топ прогнози