Немска система за залози

Това е немска система за залози, подобна на системата на Мартингейл в някои отношения, и тъй като най-прогресивната стратегия, основана на постоянното нарастване на залозите, е направена за букмейкърите.

 

Но това е по-спокойно от Мартингейла и не винаги след първата победа компенсира вашите предишни загуби. От друга страна, това няма да доведе до бързо увеличаване на залога.

Линията на числата“ е стратегията, която трябва да зададете.

Това означава, че можете да управлявате шестте от залога в зависимост от вашите нужди. Но в същото време ще имате нужда от повече сила, например, ще трябва да отбележите този ред от числа, да добавите числата в него, когато губите и да ги изтривате, когато печелите.

Първо решете колко дълго искате да играете. Да си представим, че имаш 1000 лв. След това решете колко време ще ви отнеме. Ако заложите на събитията с коефициент 2.00, доверието в печалбата ви за всеки залог ще бъде, например, около 40% (трябва да преброите способностите си по-малко, отколкото повече в началото). Ако разделим 1000 лв на 20 печалби, всяка от които струва  50 лв, ще можем да преброим, колко време ще отнеме, за да спечелим цялата сума.

Предвиждайки събитията с точност от 40%, ще загубите 60% от всички залози, така че ще загубите 50% повече от победата (6/4). В случай на победа, трябва да изтриете два номера от реда: първия и последния. В случай на загуба – трябва да добавите един номер в края на реда. Първият ред ще има този вид:

50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50

Преброяване на размерите на немска система за залози .

Размерът на първия залог е равен на планираната печалба, разделена на коефициента без. Ако го загубите, числото, равно на неговия размер, се добавя в края на реда. Всеки следващ залог е равен на сумата от първия и последния номер на реда, разделен на коефициента без. Ако спечели, първият и последният номер се изтриват от реда. Ако загуби – числото, равно на неговия размер, се добавя към реда.

Въпреки че тази стратегия не е толкова голяма, както в Мартингейл, тази стратегия е достатъчно опасна. Ако влезете в лентата на нещастието, можете да се сринете в тази област на бизнеса. Всичко зависи от начина, по който сте задали вашия ред. Ето защо е препоръчително първо да тествате тази немска система за залози и тогава да направите само истинските залози в betano.