Най-добрата система за еврофутбол

Най-добрата система за еврофутбол. Има два различни типа футболни залагащи – възможно повече, но като цяло два основни типа. Има такива, които залагат на забавление и страст, и такива, които правят залог, за да получат печалба. Последният тип са залагащите, използващи стратегии за залагане на футбол.
Най-голямата разлика между двата типа е „рационализация“. Със световното първенство над нас ще залагат повече хора от всякога. Успехът няма да зависи само от получаването на най-добрите коефициенти в Шампионска лига, но и от използването на най-добрите стратегии.
Пентристите, които залагат на забавление и страст, обикновено залагат на любимия си отбор и любимите си играчи да вкарат и всъщност не претеглят реалните шансове за успех. Например, твърдият фен на Уест Бром никога не би заложил срещу собствения си отбор, дори и да играе на гости на Ман Сити.
Сега можете да се възхищавате на тяхната лоялност, но шансът този залог да бъде успешен е доста малък (въпреки че, ако не се получи, той може да възнагради доста красиво). Това е забавен начин за залагане, със сигурност, но ако не подкрепите най-добрия отбор при печеливша форма, няма вероятност да доведе до постоянен успех.
Тогава има сериозни залагащи, които печелят пари.
Това са момчетата, които не залагат от погрешна лоялност. Те залагат с единствената цел да спечелят. Те ще разгледат обективно двата противоположни екипа и ще ги изследват.
Те ще разгледат предишните глави, текущата форма, контузиите и играчите и ще вземат своето решение. Те влагат парите за това, кой смятат, че ще спечели, а не кой искат да спечелят. Футболните залагания за тях са свързани с това да печелят, а не просто да бъдат пометени от лоялност към вълната.
Това са момчетата, които използват най-добрите стратегии за залагане на футбол. Тук разглеждаме някои от най-добрите стратегии за залагане на футбол, които работят, използвани от най-добрите залагащи наоколо.
Заявете своя бонус . Заложете на футбола сега!

Печеливши системи за залагане: над / под 2.5

След залагане на мачове, това е един от най-популярните начини да направите залог на футболен мач. Това е подобно на стратегията ( печеливши системи за залагане на бокс над / под). Статистически средният брой отбелязани голове в мач, в лиги по целия свят, е 2,5.
От тук идва тази стратегия. Вашата работа тук е да правите образовани предположения – за предпочитане с участието на научните изследвания. Вие решавате дали вярвате, че ще има повече или по-малко от 2.5 гола, отбелязани в един мач.
Тази стратегия има огромен брой предимства и може да предложи няколко страхотни начина за печалба.
Очевидно е невъзможно 2.5 гола да бъдат отбелязани във всеки мач, но когато всички мачове се съберат и числото на целта се раздели по равно между тези мачове, това е полученото число. Това е перфектно, тъй като има нулев шанс той да е 2,5, така че това е залог за равновесие. Или под, или над, просто няма други резултати.
Така че, ако трябва да решите да заложите под 2.5, тогава в идеалния случай играта ви няма да е една от най-вълнуващите игри, тъй като единствените резултати, разрешени да спечелите, са: 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-0 или 0-2. Щом има някаква друга оценка, вие излизате.
Проблемът с това е, че искате отборите да не вкарват гол и се задържат за скучна игра. Ето защо много хора залагат над 2,5. Тук всяка цел се брои и независимо кой вкара целта, можете да се развълнувате. Излишно е да казвам, че залагането на над 2,5 е просто много по-забавно.

Залагане на над 2,5

Ясно е, че залагането на Над 2.5 идва с предимства. Първо, това е стратегия, към която сте склонни да получавате много прилични коефициенти. Очевидно различните лиги идват с различни коефициенти.
Ако заложите на над 2,5 в Ла Лига, с отбори като Барселона и Реал Мадрид, тогава шансовете ви за победа са доста големи. Това обикновено са мачове с висока оценка, така че очаквайте коефициенти около 3/10. Ако обаче заложите на Над 2,5 във Лига 1 на Франция или в Суперлигата на Гърция, вашите коефициенти ще бъдат толкова високи, колкото 3/2, тъй като това обикновено са по-ниските точки за класиране.
Най-добрата част от залагането на това е тръпката от гледането на игра. Вие просто искате да бъдат отбелязани голове. Не те интересува кой ги оценява, но топките в гърба на мрежата означават пари в джоба.
Има някои недостатъци при залагането на Над 2,5, въпреки че не са много. Има опции в някои букмейкъри да залагат на над 1,5 или над 0,5 и очевидно тези други имат по-голям шанс за успех.
Също така, тъй като това е средният резултат, около 50% от вашите залози ще спечелят, а около 50% няма. Освен това може да се окажете силно разочаровани в очакване на тази ценена трета цел … която просто никога не прекрачва линията!
Правилно
Ако ще имате повече шанс за успех, тогава не просто избирайте Over или Under от слаб въздух. Както в повечето стратегии за залагане на футбол, не си струва да ставаш на сляпо. Ако искате да заложите на Над 2,5, тогава искате да изследвате отбор, който често завършва с отбелязване на 3 или повече гола.
Тук е ключова последователност.
По-добре е да се възползвате от отбори, които редовно отбелязват около 3, отколкото отбори, които варират между 6 и 0, в зависимост от формата; те трябва да се избягват. Всяка цел след 3 е напълно без значение, така че забравете за това – получаването на 3 по-често е много по-добре.
Днес е толкова лесно да проверите формата на екип и историята на оценките, така че направете това. Колкото по-добре сте информирани, толкова по-голям е шансът за успех в тази популярна стратегия за залагане на футбол.

Залагане срещу любимия отбор

Това е онази система с 2 твърди мача, която първоначално може да погледнете, че мисли просто глупаво. На повърхността звучи така. Защо бихте искали да вложите парите си в екип, който никъде не е толкова добър, колкото опозицията? Изглежда лудо да влагате парите си в Нюпорт Каунти в Лига 2, ако играят в топ клуб от Висшата лига като Тотнъм. Това обаче не е толкова нелепо, колкото изглежда първо.
Това е една от стратегиите за футболни залагания, при която трябва да бъдете рационални, когато вземате своето решение. Това трябва да се направи с мисъл и грижа. За да използвате успешно тази стратегия, трябва да потърсите другите мачове на любимия клуб, които са наблизо. Ако тази седмица любимият отбор има други мачове срещу други топ отбори, които имат по-голямо влияние – или в лигата на страната, или в европейската купа, тогава има голям шанс той да почива на най-добрите си играчи, когато играе по-ниски отбори, уверете се, че те избягват наранявания и имат свежи крака, когато е необходимо. Това е случаят, когато шансовете за недостатъчните са най-високи. Купата на „Мики Маус“ е много по-важна за отбора от по-ниска лига.

Всеки обича Underdog

Така че, ако успеете да намерите игра, в която вярвате, че любимият отбор няма да пусне, че е отбор, тогава не е лоша идея да направите приличен залог на недостатъчната игра за победа. Това е мястото, където може да стане малко по-интересно … и дори по-изгодно възможно. Преди мачът да започне, шансовете за спечелване на Underdogs биха били доста големи, но тъй като играта стартира, играчите осъзнават, че имат шанс и настояват за победа и тогава шансовете за победа ще започнат да падат.
Тук можете да заложите залога обратно. Шансовете са, че фаворитите няма да искат победата на играча, така че те могат да поставят по-добър играч, който да издържи поне за равенство, така че в първата част на играта, ако изглежда малко вероятно, поддоните ще управляват печалба, а след това полагането му обратно ще увеличи шансовете ви, тъй като дотогава ще има по-добри коефициенти. Това е чудесно за всякакви мачове, в които играта се разглежда като маловажна от големия отбор и я използва като възможност да даде на B отбора си обиколка.
Проверете най-новите футболни коефициенти! вижте също и немска система за залози онлайн .

Залагане на равенство

Система за залагане на футбол. Система с твърд мач или система 2-3-4 или 3-4-5 . За разлика от стратегиите за залагане на тенис, могат да се съсредоточат върху равенства. Домашната работа трябва да се направи по тази система със сигурност. Това е една от стратегиите за футболни залагания, където трябва да внимавате за модели. Този модел трябва да бъде редовността, при която отбор завършва играта при равенство. За тази стратегия трябва да насочите цялото си внимание към определен екип. Ако забележите, че има отбор, който сте виждали много пъти и повечето резултати са равенство, тогава ще бъде добър екип, който трябва да изберете. Бихте могли да направите и проучване на историческите резултати на екипи, всъщност колкото повече изследвания, толкова по-добре. Като цяло има някои лиги, които са по-добри от другите за тази стратегия. Избягвайте Ла Лига като чумата и избирайте лиги като френската Лига 1 или немската Бундеслига, и двете имат по-малко цели и повече равенства в сравнение с останалите.
Изберете този отбор и след това се уверете, че го следвате през целия сезон и бъдете сигурни, че винаги залагате на него за равенство. Ако искате да изберете Марсилия например, тогава направете залог от £ 10 на равенство. Ако залогът е загубен, след това повишете залога с 50% в следващата игра – затова заложете на £ 15 на равенство. Няма да изминат много преди да излезете козове и понеже сте прогресирали своя залог, тогава не само ще намалите до минимум загубите си, но се надяваме, че до края на сезона ще имате доста прилична печалба.
Както можете да си представите, залагането на равенство е малко досадно. Залагането на игри с ниска оценка и равенство не е най-вълнуващото минало време. Но ако това е футболна стратегия за печелене на пари, която искате, тогава не е лошо да изпробвате.

Стратегията за азиатски хендикап

Това е чудесна стратегия ( най-добрата система за еврофутбол ), която трябва да използвате, ако искате да направите залог на игра, която изглежда сякаш резултатът е очевиден и коефициентите отразяват това. Ако Ман Сити играе Саутхемптън у дома, шансът Саутхемптън да спечели е минимален. Така че можете или да вложите парите си в Man City, което е доста безсмислено, тъй като шансовете ще бъдат толкова пренебрежими, че вероятно почти ще получите обратно залог, или можете да заложите на Саутхемптън, който може да има високи коефициенти, но шансът за победа е доста отдалечен. Именно тук влиза в действие стратегията за залагане на азиатски хендикап.
Най-добрите онлайн букмейкъри предлагат коефициенти за азиатски хендикап и това прави играта много по-вълнуваща за залагане. Най-просто казано, това ще постави неблагоприятен гол за отборите. Така че, където Man City срещу Саутхемптън е безсмислен залог, ако хендикап -2,5 бъде поставен на Man City, това става много по-интересно. След това, ако заложите на Ман Сити, за да спечелите мача, то ефикасно започва играта с -2,5 гола, така че за да победи Саутхемптън, ще трябва да спечелите с 3 ясни гола. И обратно, ако заложите парите си в Саутхемптън, стига Man City да не ги победи с 3 ясни цели, Саутхемптън печели с тази стратегия. Това го прави много по-равномерен и поради това ще получите по-добри коефициенти за Ман Сити и повече шанс за победа за Саутхемптън.
И така, какво ще стане, ако хендикапът е -2 и Ман Сити спечели с 2 гола? Тогава, според хендикапа, това се счита за равенство. Друго предимство на тази стратегия е, че ако резултатът бъде обявен за равенство, букмейкърът просто ще върне вашия залог, правейки го напълно равномерен залог.

Азиатски хендикап таблици

Азиатски хендикап значение

Азиатски хендикап стратегии

Азиатски гол линия таблица

Европейски хендикап

хендикап – 1

Как да печелим от азиатски хендикап

Брой голове азиатски

Двоен хендикап

Има различни варианти на тази стратегия ( система на еврофутбол 2 от 3 ), които също могат да променят шансовете. Понякога един отбор ще има два различни хендикапа до името му, т.е. Man City -2.0 & -2.5. Това просто означава, че букмейкърът ще раздели вашия залог на две за двата различни хендикапа. Следователно, ако Ман Сити спечели с 2 гола, тогава ще получите само половината от залога си (половината, която отиде на хендикап -2.0). Ако обаче Ман Сити спечели с 3 гола, тогава ще спечелите за цялата си залог.
Тази система е най-добрата система за Еврофутбол обаче не е подходяща само за игри, които имат сравнително очевидни резултати. Можете също да използвате тази система за залагания, за да залагате на по-близки отбори. Така че, ако Man City играеше Man Utd. и двамата са в добра форма, тогава вероятно и двамата ще имат 0 хендикапа, така че просто залагате на пряка победа. Причината обаче да използвате това за залог на директен мач е, че ако отборите изтеглят, ще получите своя залог обратно, което няма да се случи, ако заложите на Ман Сити за победа с залог на директен мач. Това прави шанса да загубите залога си по-малко вероятен.

Еврофутбол системи 2 от 3

Коя система колко колонки е

Система с 2 твърди мача

Най добрата система за еврофутбол

Система с твърд мач

Системи еврофутбол попълване

Как се играе система 3 от 5

Еврофутбол системи непълно комбиниране

източник: bettingonline.co.uk