Опцията за кеш аут вече е търсена функция за много играчи. И така, какво точно е паричното залагане? В тази статия ще видите обяснението на паричните залози в подробности, за да можете да започнете да прилагате тази стратегия.

Ето какво ще научите от тази статия за кеш аут:

Дефиниция: какво означава терминът „изваждане на пари” при залагане?
Как работи: за да се възползвате пълноценно от опцията за изплащане на пари, е изключително важно да разберете как работи опцията с залагания на живо.
Ползи: как тази опция е в полза както на играча, така и на букмейкъра?
Какво е парично залагане?
Опцията за cash out на букмейкърите е друга функция, присъединяваща се към залаганията на живо или в семейството на живо. Идеята е, че предлагането на пари в брой се извършва в реално време, преди да се вземе решение за крайния резултат. С други думи, изплащането на пари позволява на играчите да си върнат парите преди края на играта, ако резултатът е против тяхната полза. Тази опция е полезна за играчи, които предвиждат загуба или виждат малко вероятен момент в тяхна полза, защото сумата, която получавате, се определя в момента на кеш аут.

В зависимост от вероятността за залог, можете да се върнете по-малко от първоначалния си залог (по-добре, отколкото да загубите всичко) или да получите печалба от първоначалния си залог. Пазарите по време на игра обикновено са нестабилни, така че сумата, която можете да спечелите от опцията за теглене на пари, е трудно да се предскаже, особено в последния етап от състезания или игри, което често е времето, когато играчите най-вероятно ще използват опцията за кеш аут на пари. , Тъй като шансовете за победа стават все по-очевидни, колебанията в опцията за cash out намаляват и се увеличават в отговор. В някои случаи опцията за изплащане ще бъде премахната изцяло.

Препоръчвани букмейкъри за cash out

Нека обясним как кеш аут работи с истински пример:

Представете си, че сте направили 3 залога от по 10 паунда на три различни футболни отбора с коефициент 1/1, 3/1 и 15/8. Потенциалът да спечелите е £ 230, ако всичките ви залози спечелят. Представете си, че с останалите пет минути в трите мача, резултатът е един и същ: вашите отбори печелят с 1-0. На този етап ви се предлага опция за изплащане на пари в размер на £ 180. Какви са вашите възможности на този етап? Е, можете да приемете парите и да си тръгнете с гарантирани £ 180 (дори ако вашият отбор допусне изравнителна цел).

Можете също да отхвърлите опцията за изплащане, но какво се случва тогава? Е, ако резултатът остане непроменен из целия борд, ще си тръгнете с максималната печалба от £ 230, но разбира се, ако това не е така и вашите отбори загубят или допуснат изравнителна цел, печалбите ви ще бъдат значително по-малки. , Опцията за изплащане на пари, просто казано, е като да си тръгнеш с парите за „Кой иска да бъде милионер?“

Защо интернет сайтовете за залагания предлагат опцията за cash out?

Изглежда странно, че някои букмейкъри ще дадат на играчите най-добрата възможност да минимизират загубите си. Как могат да се възползват от това? Основната причина за въвеждането на тази опция е проста: играчите го обичат. Не само, че им дава по-голяма сигурност, когато залагате, но и добавя малко допълнително вълнение към процеса на залагане.

С популярността на залаганията на живо и в играта, опцията за изплащане е просто още един напредък в иновативните техники за залагане. Онлайн сайтовете за залагания, които изберат да не предлагат опцията за изплащане, могат да пожелаят да преосмислят това в бъдеще.

Като се има предвид това, опцията за изплащане на пари е предизвикала някои спорове в кръговете на залаганията. Има хора, които обичат да осигуряват своите залози, без да се безпокоят за късните цели, но има и други, които са против опцията за изплащане на пари, твърдейки, че понятието за „стойностен залог“ е загубено.

Сега, когато имате ясно разбиране за това, какво всъщност означава кеширане, вземете списъка на livebet с букмейкърите, които предлагат опции за изплащане на пари. Ако все още имате нужда от парични залози, обяснени преди да започнете да играете, силно ви препоръчваме да направите някои собствени изследвания, докато не се почувствате уверени в стратегията!