Какво е двойно залагане?

Във футбола знаем, че обикновено има три различни крайни резултата за футболен мач: отборът на домакините печели, отборът гост печели и равенство. Но има определен вид залог, който ви позволява да комбинирате два от тези възможни резултати в един вид залог, и това е предмет на тази статия: двойни шансове за залагания и това е страхотен залог да се опитате на някои от най-добрите сайтове за футболни залагания. като Bet365, William Hill и Winbet.

Какво е двойно залагане? Двойните шансове за залагания, макар че обикновено са най-популярни във футбола, също могат да бъдат използвани във всеки спорт, където има три възможни изхода. Така че, макар че ще работи във футбола и хокея например, той няма да работи с тенис, нито с волейбол, защото е невъзможно да се получи трети резултат. Сега, след като сме изчистили някои от първоначалните ви въпроси, прочетете, за да ви обясним подробно двойния шанс.

  • Залаганията на двойния шанс са невероятно популярна опция за залагане във футбола, тъй като покриват два от трите възможни изхода.
  • Има два варианта за двойно залагане, за да се разгледат възможностите за залог за печалба / печалба.
  • Независимо от това, това е пазар, който определено се пренебрегва и може да бъде благоприятен за голямо разнообразие от играчи, наред с подобна стратегия за залагане.
  • Комбинирайте двойните шансове за залози като част от цялостна стратегия за хендикап или като част от акумулатор за добър шанс да спечелите.

Какво е двойно залагане?

Накратко, двойният шанс за залог е вид залог, при който се поставя опция за печалба / теглене за всеки отбор. Вие ще можете да спечелите, ако отборът, който архивирате, печели или печели. Мачовете за равенство може да са по-малко популярна опция, но могат да бъдат използвани за потенциално печеливш залог. Какво е предимството за вас? Ако сте прочели последните съвети за залагане, но сте на оградата за резултата и вашият отбор е по-вероятно да спечели или изтегли, тогава двойният шанс за залог ви дава предимството да можете да ги комбинирате в един залог. Единственият начин, по който няма да платите, е ако вашият отбор загуби от двойния си шанс. Стъпки по стъпка ръководства като тази по-долу ще подчертае важни фактори, за да се мисли, когато се използва този вид залог.

Какви са предимствата и недостатъците на двойния шанс?

Първо, шансовете ви за победа ще бъдат увеличени. Това ви дава по-голяма сигурност, защото, доколкото ще е невъзможно да се загуби екип, ще можете да комбинирате две различни опции в една и да получите пари по пътя. Това със сигурност е по-малко рискова стратегия, отколкото някои стратегии за залагане в игра, тъй като шансовете ви за победа ще бъдат много по-високи.

Въпреки това, тъй като коефициентите за залог с двоен шанс ще бъдат по-малки от коефициентите за залог на победа за даден отбор или за равенство, това ще бъде недостатък в сравнение с други видове залог. За футбола този залог е изключително популярен, макар и значително по-ниски, защото покрива двете различни опции. Освен това, предвид липсата на предсказуемост на футбола, това създава изключително динамична среда за залагания с двоен шанс.

Какви са възможните пазари за двойни залагания?

За да обясним трите основни ситуации, които можете да използвате за двойно залагане, ще използваме Челси и Манчестър Сити като пример. В нашата симулация, мачът се провежда в Stamford Bridge, така че това означава, че Chelsea ще бъде домакин. По същество имате три различни възможни залога, които можете да поставите в тази стратегия за залагане:

  • Спечели Челси или Равенство (X1) (домакински отбор или равенство (X1))
  • Равенство или спечелване на Манчестър Сити (Х2) (отбор или равенство (X2))
  • Челси или Манчестър Сити (12) (Отбор домакин или гост (12))

И в рамките на тези три различни вида залози, как можете да покриете възможните резултати, за да спечелите? При първата опция за залагане, печелите, ако мачът завърши с равенство или Челси печели. Във втората опция печелите, ако Манчестър Сити спечели или ако мачът завърши с равенство. И тогава, в третия вариант, печелите само ако Манчестър Сити или Челси победи; ако мачът завърши с равенство в третата опция, това означава, че ще загубите двойния шанс. Стъпки, които трябва да се следват, когато двойните залози обикновено означават мислене за относителната форма на отборите.

Двойният шанс за залагане е най-добре да се обслужва, когато залагате на аутсайдери и може да бъде чудесно, когато победи подценения отбор: това може да се дължи на това, че играчът може да намери другия отбор, който е изключително подценен, или се смята, че играчът има добра стойност. Някои уебсайтове ще ви препоръчат да не използвате този вид залог, ако няма такъв, защото не го смятат за достоен. Но ако сте на сайт за залагания, който предлага опции за кеш аут, тогава това може да си струва да се опитате.

Кой трябва да залага на пазара на двойни шансове?

Като се има предвид по-ниския риск при двойно залагания, този пазар със сигурност е изгоден за голяма част от играчите там. Някои смятат, че е любопитно, че не е по-популярна. Би било добър залог за играчите, които не са склонни да рискуват, както и за големите играчи, като се имат предвид по-високите шансове за победа. Това със сигурност ще намали по-кратките цени, които ще видите на този пазар.

Как можете да намерите най-добрите възможности за двойно залагане?

Има много уебсайтове, които ви дават най-добрите пазари и осветителни тела за пазара на двойни шансове в интернет, и се казва, че най-добрите коефициенти за пазара на двойния шанс ще намерите на Bet365, William Hill, BetVictor и Betfair. Има и много уроци, които ще ви помогнат да покриете възможните резултати и да изчислите коефициентите за най-ефективните опции за залагане. Преминаването и изчисляването на коефициентите ще бъде добър начин да се създаде перфектна стратегия за залагания с разнообразен брой залози в няколко букмейкъри.

Така че залагането на двойния шанс си струва времето? Сега, това е най-голямата спорна точка за повечето от вас, защото в основата на начина на действие на всеки играч е възможността за дългосрочни печалби, когато отборът ви печели мачове. Този вид залог е добър вариант за по-рискови игри, защото тъй като общите коефициенти ще бъдат по-високи, по-кратката цена на пазара на двойния шанс няма да изглежда като прекалено много. Те също са добър вид залог, който се поставя във вашите акумулаторни залози, особено във футбола предвид популярността на двойния шанс за залагане. Накрая, някои казват също, че това е добро допълнение за залагания на хендикап. Интегрирането на този тип залози с цялостна стратегия за залагания ще спомогне за повишаване на цялостния коефициент и подобряване на дългосрочната доходност.

Заключение: обяснено е двойното залагане

Двойният шанс за залагане е тип на залога, който свежда до минимум риска и е идеален за залагания на залози или мачове, в които не можете да решите дали вашата страна ще изтегли или спечели. Мачовете на равенството са по-малко от победи, но те могат да бъдат включени в този вид залог за по-големи печалби. Докато спортът има три възможни изхода като победите на домакините, победите на отбора и равенството, пазарът на двойните шансове за залагане е възможен. Тази статия използва футбола като средство за обяснение, тъй като това е по-вездесъщият спорт за този вид залог. Вземете под внимание, че коефициентите ще бъдат по-ниски при двойни залози, отколкото при стандартни залози за залагане или само залози, но ако изберете правилно, ще имате осигурени печалби и ще подобрите цялостната си игра. Готови ли сте да поставите двойните си шансове за залози, когато вашият отбор спечели мачове сега?