Какво е Залагане на Азиатски Хендикап?

Почти сигурно сте чували за тази техника за залагане, особено ако сте прекарали известно време в четене на нашите отзиви за Livebet.bg. Но какво точно е азиатският хендикап? Залозите от азиатски хендикап по същество създават хендикап, така че шансовете за спечелване на отбора да се изравнят. През повечето време един отбор ще бъде по-добър от друг, дори и ако разликата е малка.

Как работи азиатският хандикап залагания? Пример за хендикап във футбола може да бъде, че по-доминиращият отбор трябва да отбележи повече голове, за да спечели. В баскетбола по-доминиращият отбор може да трябва да спечели с определен кош, за да спечели залога. По същество той създава съвпадение, където шансът за спечелването на залога е 50/50.

Тази система на залагания за пръв път е възникнала през първата част на 21-ви век в Индонезия. Журналистът Джо Саумарес Смит създаде първата фраза „Азиатски хендикап“ през ноември 1998 г.

Азиатски хендикап от вкъщи

  • Предимства: предимствата на азиатския хендикап залагания ще бъдат обяснени, така че да можете да разберете защо този тип залагане си струва да се възползвате.
  • Видове: различните типове залози за азиатски хендикап ще бъдат споделени, за да ви дадат основни познания.
  • Съвети за залагане: ще бъдат дадени някои прости съвети за азиатски хендикап, за да може да се постави интелигентния залог.

Предимства на Азиатския хандикап залог

Първо, азиатският хендикап залог може потенциално да подобри шансовете ви в сравнение със спортните залагания по традиционния начин. Азиатската система за залози за хендикап може да бъде въведена, когато шансовете са потенциал в ваша полза, а не букмейкърите. Това ви дава възможност да печелите повече пари от залаганията, което е още едно предимство.
Също така с азиатски хендикап залагания можете да направите залог на отбор, който е по-нисък от шанса. Това не би било възможно да се направи с традиционна настройка на залаганията.

И накрая, нещо, което любителите на хандикапа харесват най-много, е, че позволява на залога да бъде гъвкав. За някои играчи гъвкавостта е важна и основната причина да отидат с азиатски залози за хендикап. Използвайки проста стратегия за залагане, средният играч може да се възползва от формата на залаганията, за да направи малко пари.

Видове залагания на азиатски хендикап – Как работи азиатският хендикап?

За футболни залагания има 3 основни вида залози на азиатски хендикап:

  1. Пълна цел: това е, когато се използва цялото число, за да се даде преднина на главата. Например, на по-силния отбор се възлага отрицателна стойност, или положителната стойност се поставя на по-слабия отбор. Пример за това е, че мачът между Манчестър Юнайтед и Челси ще започне с 0: 1 в полза на Челси.
  2. Половин гол: това е, когато половината числа се използват, за да се даде предимство на определен отбор пред друг. С тази опция тегленето на футболни мачове се елиминира и това означава, че може да има само два изхода – победа или равенство. Ако сте такъв, който мрази дроу, то азиатският хендикап с половин гол може да е точно това, което търсите.
  3. Четвърт гол: четвъртият гол Азиатският хендикап използва тримесечия, за да манипулира резултатите, така че да е равномерно. Този вид залог е най-трудният за разбиране за средния играч, защото има 4 възможни изхода. Това са печалба, загуба, половин победа и половин загуба. Това добавя още едно измерение на сложността на залаганията, които може да ви харесат или не харесвате.

Какви са съветите за азиатски хендикап?

За да започнете с азиатски хендикап залагания, трябва да използвате някои основни стратегии. Уверете се, че разбирате залаганията на азиатския хендикап, преди да се включите, тъй като това може да обърка новодошлите. Азиатският хендикап залог е всичко, за да разберете кога хендикапът е бил възложен на мача по начин, който според вас не е оправдан. Например, ако на даден отбор е даден наистина голям хендикап, може би ще можете да извлечете полза от това, като заложите на тях, за да спечелите. Точно както при традиционните залагания, трябва да забележите мачовете, където коефициентите не отразяват това, което трябва да са според вас

Заключение:

Сега, когато имате основно разбиране за това какво е залагането на азиатски хендикап, можете да изберете един от най-добрите онлайн букмейкъри от нашия списък и да го направите сами. Ще видите, че почти всички от най-добрите букмейкъри предлагат този формат за залагане, тъй като той е доста популярен вход в индустрията на залаганията.

Когато проверявате нов букмейкър с надеждата да заложите на азиатски хендикап, не забравяйте да се възползвате от бонус предложенията, за да си осигурите по-голям шанс за изграждане на банкрол през първите няколко дни на залагане.

Все още се питате „какво е залагане на азиатски хендикап?“ Ако имате нужда от азиатски залози за хендикап, обяснени ви по-подробно преди да започнете да залагате, ви препоръчваме да направите някои собствени изследвания сега, след като сте били запознати с тази най-добра техника за залагане.