Starburst слот ревю

Starburst е изключително популярен видео слот с 10 платежни линии, работещ на софтуерната платформа NetEnt. Живото разширяване на играта е символ на Starburst, който ще бъде описан по-подробно в текста. Играчите могат да изпробват този колоритен слот на от представените казина на NetEnt, за да играят играта за истински пари.

Преди да завъртите блестящите барабани, на играчите се препоръчва да регулират своя залог. Селекторът „Линии” позволява на играчите да променят броя на играените печеливши линии, докато селекторът „Ниво” се използва за избор на нивото на залога. Щракването върху селектора „Стойност на монетите“ променя размера на монетата, който варира от 0,01 до 1. За да започне играта, трябва да се натисне „Spin“. „Макс Бет“ ще върти барабаните на най-високата налична залог, докато „Автоигра“ ги превръща няколко пъти без прекъсване.

Дивите символи на Starburst се появяват само на барабаните 2, 3 и 4. Когато на тези барабани се появят 1 или повече диви звезди, функцията Starburst Wild се задейства, при което Wildburst wilds се разширяват, за да покрият целия барабан. спин. Ако по време на повторното завъртане се появи нова дива, тя се разширява и остава заедно с всички предишни разширени звезди за ново превъртане.

Функцията Starburst е приключила, когато няма нови диви звезди по време на повторно завъртане. До 2 допълнителни Starbursts могат да се появят след повторно завъртане, задействайки 1 допълнително повторно завъртане за всеки появяващ се Starburst wild за максимум 3 повторни завъртания.

Игра Starburst

Редове: Изберете броя на активните печеливши линии.
Ниво: Задайте нивото на залога.
Стойност на монетата: Решете размера на монетата.
Spin: Започнете да играете играта.
Максимален залог: Завъртете барабаните с най-високата налична залог.
Autoplay: Завъртайте барабаните няколко пъти без прекъсване.

Играя игра

Софтуер: NetEnt

Slot Type: Видео слотове

RTP 96.1%

 

Още игри: 20 супер хот | 40 супер хот 

Също така не пропускайте да разгледате и новите казино игри на букмейкър номер 1 bet365.

Ще се радваме да ни оставите вашето изживяване като коментар.