Flaming Hot

Flaming Hot е видео слот с 40 плащания, който работи на EGT Interactive платформа. Освен класическите плодови символи, има и диви символи, в които се изписва думата „дива“ и се разпръсква под формата на знак за долар. Играчите са добре дошли да изпробват слота като изберете някое от представените казина на Euro Games Technology, за да играят играта за истински пари.

Преди да въртите барабаните, трябва да бъде избран залог. Минималният и максималният размер на монетата е 1. Има 5 фиксирани залога, поставени под барабаните и когато всеки от бутоните се удвои като старт, щракването с тях веднага поставя барабаните в движение. Бутонът „Старт“ също инициира играта, докато „Автоигра“ позволява на играчите да се въртят за предварително зададен брой пъти непрекъснато.

Ако играчите желаят да увеличат печалбите си, те могат да стартират функцията Gamble чрез натискане на бутона „Gamble“. Познаването на цвета на картата с лицето надолу правилно удвоява сумата. Обаче грешното присмиване завършва играта и води до загуба на сумата. Играчите могат да прекратят функцията и да съберат печалбите си, като кликнат върху бутона „Събиране“.

Джакпот карти Мистерията е произволно задействан бонус, активиран, докато се играе джакпот карти с печат. Всеки тайнствен джакпот е илюстриран от 4 карти костюми: клубове, диаманти, сърца и пики. Играчите избират карти от полето за избор, съдържащо 12 карти с лицето надолу, докато не покажат 3 символа за съвпадение на карти. Нивото на Джакпот карти, което съответства на разкрития костюм, ще бъде наградено.

Игра Flaming Hot

Старт: Започнете да въртите барабаните; Бутоните за залагане също функционират като начало.
Изход: Прекрати играта.
Autoplay: Възпроизвеждане за предварително определен брой пъти.
Gamble: Въведете хазартната функция.
Съберете: Съберете печалбите си.

Играя игра

Софтуер EGT Interactive

Slot Type Slot

RTP 95.53%

Специална функция Wild Scatter

ПОДРОБНИ ДАННИ ЗА СЛОТ
Софтуер EGT Interactive
Слотове за видео слотове
Печеливши линии 40
Макари 5
Мин. Монети на ред 1
Максимални монети на ред 20
Мин. Размер на монетите 40
Максимален размер на монетите 800
Джакпот 20000
RTP 95.53%

Други игри от същото семейство са 20 super hot, 40 super hot , 40 burning hot.

Може да играете тази игра за истински пари във WINBET, като имате и 200 лева всеки ден бонус.  А за спортни залози ви предлагаме бет365 най-добрият букмейкър.