Burning Hot

Burning Hot е слот игра, работещ на интерактивната платформа EGT. Освен обикновените цветни плодови символи и седемте, играта притежава 2 символа за разпръскване – знак за долар и пурпурна звезда – и разширяващ се див символ под формата на щастлива детелина с четири листа. Играчите са добре дошли да пробват този видео слот  трябват да изберат някое от изброените казина на Euro Games Technology, за да играят играта за истински пари.

Преди да въртите барабаните, трябва да бъде избран залог. В играта има 5 фиксирани печеливши линии и минимален и максимален размер на монетата 1. Има 5 предварително зададени залози, разположени под барабаните на слота и щракване върху някой от тях веднага подканва барабаните да започнат да се въртят. Натискането на бутона „Старт“ активира играта и повтаря вече избрания залог, докато „Autoplay“ позволява на играчите да завъртат барабаните за предварително определен брой пъти без прекъсване.

Натискането на бутона „Gamble“ задейства функцията Gamble, където играчите трябва да познаят дали картата с лицето надолу е червена или черна. Правилните догадки увеличават печалбите, докато познаването на грешното води до загуба на придобитата сума. Играчите могат да напуснат Gamble кръга по всяко време и да съберат печалбите си, като натискат бутона „Collect“.

Налице е произволно задействан бонус, Джакпот карти Мистерия, активиран, докато се играе всяка джакпот карта подпечатан игра. Всеки тайнствен джакпот е илюстриран с картонен костюм: клубове, диаманти, сърца и пики съответно. Играчите могат да избират карти от полето за избор, съставено от 12 карти с лицето надолу, докато не покажат 3 съвпадащи символа на картите. Нивото на Джакпот карти, което съответства на разкрития костюм, ще бъде наградено.

Игра
Старт: Започнете да играете; бутоните за залагане се удвояват като начало.
Изход: Прекрати играта.
Автоматично възпроизвеждане: Завъртайте барабаните няколко пъти последователно.
Gamble: Достъп до хазартната функция.
Съберете: Съберете печалбите си.

Играя игра Burning Hot

Софтуер EGT Interactive Slot Type Прогресивни слотове RTP 96.45% Специална функция Wild Scatter

Софтуер EGT Interactive
Слот Тип Прогресивни слотове
Печеливши линии 5
Макари 5
Мин. Монети на ред 1
Максимални монети на ред 20
Мин размер на монетите 1
Максимален размер на монетите 1
Джакпот 3000
RTP 96.45%