40 Super Hot е популярен видео слот, който работи на софтуерната платформа на Euro Games Technology. Тази цветна слот игра е подредена със символи на плодове, традиционни седемте, които са диви символи и звезди, които са разпръснати символи. Можете да опитате да въртите барабаните и да играете с истински пари в някоя от казината Euro Games Technology в нашите списъци.

Започнете играта, като коригирате залога си. Минималният и максималният размер на монетите са 1. Можете обаче да изберете залог между 5-те залога, които са поставени под макарите. Бутоните за залагания също функционират като старт, така че веднага щом изберете залога, барабаните на този слот ще започнат да се въртят. Ако искате да повторите залог, можете да кликнете върху зеления бутон за стартиране в десния ъгъл. Играта има 40 фиксирани платени линии както при други казино игри. Като алтернатива, можете да използвате „Автоматично“ за завъртане за няколко кръга без прекъсвания.

40 Super Hot Double

В случай на победа, можете да получите достъп до кръга Gamble, като натиснете активния бутон „Gamble“. В функцията Gamble трябва да отгатнете цвета на картата, като изберете „Черно“ или „Червено“. Ако предположихте цвета на картата, в средата на екрана се появи нова карта с лице надолу и мига червено и черно. Правилните предположения увеличават печалбите ви. Погрешното предположение обаче ще доведе до прекратяване на играта и загуба на всичко. Можете също така да завършите играта самостоятелно и да съберете вашите печалби.

Има и бонус игра от 40 super hot, Mystery на джакпот картите, която се задейства произволно, докато се играе каквато и да е карта с джакпот карти. Джакпот карти е джакпот на мистерия на четири нива. Всяко ниво на мистериозното джакпот е илюстрирано с картов костюм съответно: CLUBS, DIAMONDS, HEARTS и SPADES.

След като сте задействали, ще бъдете отведени в бонусната игра на Джакпот Карти, където се показва поле за избор, съставено от 12 карти с лице надолу. Изберете картички с левия бутон на мишката, докато разкриете 3 съвпадащи символи за карти. Ще бъде присъдена нивото на Мистерията на джакпот картите, съответстващо на разкрития костюм.

Играй играта

Залог: Изберете от предложеното и започнете играта
Изход: Престанете да играете играта
Автоматично възпроизвеждане: Завъртане на число по пъти поред
Старт: Играйте на избрания залог; бутонът за залагания също действа като бутон за стартиране
Gamble: Активирайте функцията за хазарт

Можете също така да се забавлявате да въртите барабаните в 20 Super Hot Slot.

 

Играй 40 супер хот  с УинБет