Защо не мога да вляза в бет365?

Това въпрос с който се сблъскват доста хора, но за вашето удобство ние сме тук да ви помогнем.

Ако вашият въпрос е: Защо нямам достъп до този букмейкър ?

Нашият отговор ще е че не трябва да имате никакъв проблем с достъпа до сайта на вашият любим букмейкър.

Ако годината беше някъде около 2012-2014 тогава бет365 имаха проблеми с достъпа тъй като държава започна тогава да регулира хазарта и бяха ограничени доста от световноизвестните букмейкъри и се налагаше те да кандидатсват за лиценз за организиране на хазартни игри в Република България.

Този проблем се реши през 2016 година след като от bet365 кандидатсваха за лиценз и дълго време се бориха докато получат този златен лиценз и накрая всичко се реши в полза на играчите и ние получихме достъп до бет365.

И все пак ако имате проблем с влизането в сайта на bet365 и се чудите защо не мога да вляза? Възможно е проблема да идва от вашият интернет провайдър или ако не сте в България и живеете в друга страна , то проблема да е от държавата в която се намирате и там да не е разрешено да влизате в хазартни сайтове.

Друг проблем може да е ако са ви ограничили акаунта, но при този проблем , ще може да посетите сайта на бет365, просто няма да може да се логнете в акаунта си.

Защо не мога да вляза в bet365?

Искате да получите достъп до сайта на bet365 и проблема не е от това че не сте си платили интернета, тогава може да използвате стотиците алтернативни огледални линкове за достъп до сайта на bet365, за целта кликнете на линка и следвайте инструкциите. Друг вариант е просто да си намерите качествен ВПН ( виртуал привейт нетуъорк ) и така ще може да си смените местоположението и ще може да посещавате сайта на бет365. Внимавайте, обаче при избор на ВПН, някои са платени, а някои са доста некачествени.

Ако имате все пак някакви други проблеми с достъп до сайта и не може да си решите проблема, не се поколебайте и веднага ни пишете , ще ви помогнем по най-бързия начин, като ще ви помогнем и да си вземете малко кредити за залози ( бонуси ) така че пишете ни.