Залагане на корнери – пълно ръководство

Букмейкърите предлагат много пазари за залагания, някои си заслужават да залагат, а други са най-добре оставени сами. Пазарите за залагания на корнери са едни от най-добрите пазари за залагания. В тази статия ще прегледаме всичко, което трябва да знаете за пазарите на залагания на корнери. Ще преминем през различните пазари на ъгли, предлагани от букмейкърите. Ще покажем най-добрите пазари за залагания и най-добрите букмейкъри за залагане на корнери. Ще ви покажем и как да разпознаете възможностите за залагане  на корнери в игри, в които можете да направите залог на корнери.

Защо все пак да залагате корнери?

Когато залагате на футбол, можете да залагате на почти всеки резултат в играта. Залаганията на корнери станаха един от най-популярните и печеливши пазари на залагания, на които можете да заложите, тъй като залагащите търсят стойност в нишовите пазари.

В сравнение с други спортове, футболът е сравнително ниска игра с точки, така че залагането на резултати от мачове на традиционен пазар 1 × 2 или мач над / под понякога е много трудно. Ако Corner не се отрази в резултатите от мача, екипите са по-склонни да приемат или да получат ъгли.

Често отбори, които в крайна сметка ще загубят играта, ще наберат повече ъгли, отколкото евентуалните победители в играта. Пазарите на ъгли са особено добри залози в тесни игри с малко или никакви цели, тъй като и двата отбора вероятно ще продължат напред в търсене на цели.

Ако вашето ново залагане на корнери може да изглежда доста объркващо с разнообразието от различни ъгли на залагания, предлагани от повечето букмейкъри. Ще разгледаме различните пазари за залагания, предлагани от най-популярните сайтове за залагания.

Обяснени бяха пазарите на залози на различни места

В зависимост от букмейкъра, който използвате, повечето ще предлагат много пазари за залагане на корнери. По-долу е дадено обяснение за най-разпространените пазари на кътчета, които са на разположение. Всички примери са от и от срещата между Рома и Ливърпул в полуфинала на Шампионската лига.

3-посочни корнери

Пазари за корнери от bet365
В този корнер пазар, букмейкърите ще предлагат тотални топки за мача. Можете да залагате на над, под или точно посочен ъгъл за мача.

Предложените коефициенти са отражение на очакванията на букмейкъра за броя на очакваните ъгли в мача. Излишно е да казвам, че най-високите коефициенти се предлагат за точния подбор поради риска, включен в залога.

Имайте предвид, че в този 3-пътен пазар няма възможност за залози за невалидни, тъй като има азиатски линии, тъй като има точна селекция. Така че, ако заложите с над или под и мачът завърши на точния избор на ъгли, вашият залог е губещ за разлика от азиатските ъглови линии, където вашият залог ще бъде върнат.

Алтернативни тотални мачове

 

alternative bet365 cornersНа този пазар ви се дава избор от ъгли в мач и за всеки можете да заложите над, под или точно. Този пазар е точно като трипосочните пазари с изключение на това, че има по-голям избор на брой ъгли в мача.

 

 

 

Общ ъгъл на срещата

Общи корнериЗа разлика от 3-посочните ъгли за ъгли на Общия мач, Вие получавате избор от „скоби“ на ъгли за мача. Обикновено се предлагат 4 до 5 селекции от ъглови скоби, както и минимален брой ъгли с опция за залагане под и максимален брой ъгли в мач с опция за залагане на корнери.

Коефициентите за различните селекции на скоби обикновено са много по-високи от тези, които бихте получили, ако залагате на традиционни пазари за залагане  на корнери на над / под ъглите. Бъдете внимателни, но трябва да сте много прецизни в преценката си за броя на ъглите, които ще има в мача, тъй като падането или по-голямото число на ъглите в мача ще направят залога ви губещ.

Отборни Korneri

пазар за отборни корнериЗа разлика от общите ъгли на мача, залогът на отборите се фокусира върху броя на ъглите на всеки отбор. За всеки от отборите можете да залагате над или под определен брой ъгли, предлагани от букмейкъра. Броят на ъглите, предлагани за всеки отбор, се основава на оценката на букмейкърите за вероятността този отбор да получи ъгли в този мач.

Можете да заложите както над, така и под и за двата отбора, няма възможност да получите точните ъгли в този залог, или вашият залог е победител или ще загуби.

Двупосочни ъгли

Двупосочните ъгли са един от най-популярните пазари за ъглови залагания
Един от най-популярните пазари за залагания на ъгли, 2-пътният пазар има 2 възможни опции за залагане на корнери. Можете или да заложите, ако смятате, че ще има повече ъгли, отколкото изброени от букмейкърите, или можете да заложите при, ако мислите обратното.

Например, ако трябваше да заложите Над за селекция от 10,5 ъгли и мачът завърши на 10 ъгли общо, залогът ще бъде губещ.

Залагане на корнери на първата половина

Първото полувреме е страхотно за залагания в играта
Точно като три ъгловите мачове, но залогът е само за първото полувреме, включително и за всяко време, което може да се играе. Подобно на 3-посочените ъгли на мача, има три възможни изхода, Над, Под или Точно. Тук няма нищожен залог, или печелите залога или губите.

Залог за мачове от корнери

Този избор е подобен на 1 × 2 за залагане на резултата от мача, освен тук вашите залагания, от които ще получите най-много ъгли.

Подобно на резултата от футболния мач, има три възможни изхода, домакинска победа, равенство или победител в залата. Коефициентите за равенство са значително по-високи от резултата от мача.

Залози на хендикап

Ъглови хендикап пазари в bet365
Точно като хендикап с мач, можете да заложите на хендикап по ъглите
Подобно на други форми на хендикап залагания, хендикапът на ъглите работи по подобен начин. Букмейкърът ще даде хендикап на отбора, който е предсказан от букмейкъра, за да получи повече ъгли в мача.

В хендикапа на ъглите има три възможни изхода. Отборът на дома може да получи най-много ъглови места след прилагане на хендикапа, може да бъде равен след хендикап за равенството или ако отбора гост може да има най-много ъгли след прилагане на хендикапа.

В залози за хендикап не е от значение действителният брой ъгли, които даден отбор получи, но залогът се урежда след прилагане на хендикапа.

Например, ако отбор А има хендикап от -5 ъгли и отбор Б има хендикап от +5 ъгъла и двата отбора завършват мача с по пет ъгъла, тогава действителният сбор дотолкова, доколкото този залог е в ъгъла е те имат начален хендикап от -5 ъгли и отбор Б ще има 10 ъгли, тъй като имаше +5 ъгли в началото на мача.

Азиатски ъгли

Азиатски кътчета залагания пазари в bet365
татко на всички пазари за залагания, пазарите на азиатските кътчета!
Азиатските ъгли са малко по-различни от нормалните залагания. Докато при нормални залагания има три възможни изхода, в Asain Corners има само два възможни изхода и ако нито един резултат не е изпълнен, залога се връща и залогът е невалиден.

Например, ако залог е бил поставен на 5 ъгли в азиатските ъгли в първата половина и първото полувреме завърши с 5 общи ъгли, залогът ще бъде върнат и залогът ще бъде невалиден.

Време на първия ъгъл

Можете ли да предскажете времето на ъгъла в мач?
Както подсказва името, този залог се отнася до времето на първия ъгъл в мача. Ъгълът може да бъде присъден на всеки от отборите, но трябва да се вземе ъгъл до определеното време, за да се брои за залога.

Предложеното време е различно за всяка игра и то е разработено от букмейкъра на базата на възприеманото подобие или има корнери в мача. Ако отборното състезание има рекорден брой точки на ъгъла, тогава времето ще бъде по-кратко от мач с участието на отбори, които имат история на нисък брой на ъгъла.

Първи / последен ъгъл на срещата

Първи и последни залагания пазари, повече късмет, отколкото преценка е необходимо да се спечели на тези пазари
Тези залози се отнасят до кой отбор ще получи първия или последния ъгъл в мача. Коефициентите за ъгловите залози обикновено са около изравнителни за повечето отбори.

Multicorners

Multicorners или просто безсмислен залагания на пазара?
Multicorners е ъгъл залог, когато броят на ъглите за двата отбора в половината се умножава по броя на ъглите отново от двата отбора в другата половина. Така например, ако в мач са имали 5 ъгъла в първото полувреме от двата отбора и 5 ъгъла във втората половина на мача от двата отбора. Резултатът от мултикоркорните ще бъде 25, тъй като 5 × 5 = 25.

 

Най-добрите пазари за залагания?

Макар че има много корнери на пазари за залагания от различни букмейкъри, това не означава, че всички те са добри пазари за залагания. Сега всеки има своите фаворити, но тук ще изброя пазарите, с които имах най-голям успех.

Първи азиатски ъгли

Това е пазарът на залагания, който използвам повече от всяка друга страна от една миля. Допреди няколко години никога не бях залагал на ъгли. Всъщност, аз бях специалист по цели и после един приятел ме насочи към статия за залаганията на ъгли, а останалото е история.

Причината да заложа на този пазар повече от всеки друг е, че шансовете са винаги достойни и има много повече възможности за залагане на корнери, отколкото пазарите на целите.

Ако можете да овладеете този пазар на залагания, има възможности да залагате и да печелите от него цял ден, всеки ден. Използвам азиатските ъгли на Първа половина главно за залагания при игра. По този начин мога да преценя ситуацията в играта и по този начин вероятността от допълнителни ъгли в играта.

Азиатски ъгли

Същото като предишния пазар, но за цялата дължина на играта. Използвам азиатски ъгли главно за залози преди мача. Докато за залаганията в играта гледам за състоянието на играта, залозите преди мача изискват малко повече изследвания.

Ключът към успеха на залаганията на пазара е намирането на игри с правилните отбори, които вероятно ще спечелят и ще допуснат завой.

Отборни ъгли

Отборните ъгли са страхотен залог за ъгъла за отборите, които естествено играят с много ширини. Отново това е залог, който най-добре се използва за залози преди мача, отколкото за игра.

Когато използвате този пазар, трябва да внимавате и за опозицията. Някои противникови отбори ще защитават добре и ще се опитат да не допуснат дори ъгли.

 

Най-добри букмейкъри за залагания на ъгли

BET365
Когато става въпрос за онлайн залагания, Bet365 са бегъл шампиони и аз ги използвам за почти всичките си онлайн залагания. Те предлагат големи пазари и винаги са иновативни, за да осигурят нови инструменти за играчите като теглене и залагане на корнери. Bet365 също са страхотни за залагания на ъгли. Те предлагат много пазари за залагания, както и конкурентни коефициенти.

betfair
Betfair е един от най-големите онлайн букмейкъри в света. Те управляват както борса за залагания, така и спортната книга. Те предлагат големи пазари за залагания, както преди залагане на корнери, така и за залагане на корнери в игра. Не можете да се объркате с Betfair.

Инструмент и ресурси за залагане на корнери

За всякакъв вид залагания, изследванията са от ключово значение. Просто залагането на маншета никога не е добра рецепта за успех, независимо колко добра е интуицията ви. За щастие има много инструменти и изследователски ресурси, които да ни помогнат в стремежа ни да постигнем успех при залагания, но никой не е толкова добър, колкото просто да приложиш някаква добра стара звукова преценка.

Soccervista
Това е моето тайно оръжие срещу букмейкърите. Използвах този сайт в продължение на много години, за да намирам възможности за залагания и да създавам системи за залагания. Това е пълна статистика на сайта в лиги и отбори, за които никога не сте чували. Техните библиотеки с данни са просто огромни и можете да прекарвате часове, просто да разглеждате техните различни набори от данни.

Bet365
Не само, че Bet365 са чудесен букмейкър, те също предоставят велики научни данни. Те имат чудесен изследователски инструмент, който ви позволява да намерите данни за всяка лига или екип. Макар че техните данни не са толкова задълбочени, колкото Soccervista, те все още осигуряват най-добрите набори от данни на всички букмейкъри.

Corner-Stats
Някой от някъде е създал уебсайт, посветен само на ъгловата статистика, благодаря на небесата за интернет! Това е малко скъпоценен камък на уебсайт. Тук ще намерите всякакъв вид ъглови и други футболни статистики, които можете да си представите. Дълбочината на данните е удивителна, а за футболните статистики като себе си, често се губя в продължение на часове, само гледам до неясна статистика за футбола. Това е платена услуга, но те предлагат безплатен пробен период и определено си струват, ако сте сериозен залагащ.

Заключителни мисли

Залаганията по ъглите могат да бъдат много печеливши, но както при всяка форма на хазарт, има риск. В моите 15 години опит за залагания, открих, че специализирането в някои аспекти на играта е много по-добро за последователен успех от залагания, отколкото да се опита да предвиди всичко във футболен мач.

Излишно е да казвам, че всяка стратегия / система за корнери има своите недостатъци и със сигурност не казвам, че залаганията върху ъглите винаги се изключват, но тя работи за мен в дългосрочен план и аз вярвам, че ако някой е сериозен и посветен да учи и да бъде пациентът може и за тях.

Благодарим ви, че прочетете тази статия, моля, коментирайте по-долу, ако имате въпроси относно всеки въпрос, повдигнат в тази или друга статия. Добър късмет и моля, споделете тази публикация с вашите приятели