Най-новата игра на Евробет е „Спорт Шанс“. Сега имате голяма възможност да се доближите до любимия си спорт благодарение на Еврошанс. Това е виртуален футбол, който е почти като истинския. Дизайнът е уникален така че няма голяма разлика между реалния и виртуалния футбол.

Имената на отборите са истински, има си фенове и публика. Това предоставя невероятно изживяване и веднъж свикнешли не искаш да спираш. И не само може да залагате, но има и билети за търкане с популярната игра Спорт Шанс. Евробет трябва да се гордее с организирането на тази игра.

Каква игра е Спорт Шанс?

Това е игра за забавление, но може да играете с реални пари. Имате възможност да залагате на виртуални футболни срещи, като се забавлявате. Хубавото на тези игри, е че времетраенето им е някъде 4-5 минути и на ден може да залагате на десетки мачове. Залози са много като пазари и може да се залагат бързо и лесно. Горе долу всички опции от реалните футболни срещи могат да се срещнат и там.

Друга важна точка, да не кажем че е най-важната , печалбите се изплащат веднага след приключване на срещата. Няма да чакате и директно може да си получите паричните средства спечелени от вас. Препоръчвам ви да не играете с големи суми и да сведете загубите до минимум.

Как да играя?

Правилата на играта може да ги намерите в официалния сайт на Евробет. Минималния залог на фиш е 0.60 лв. ( но могат да бъдат променени в зависимост от политиката на компанията). Почти всички опции от реалните срещи се срещат, като краен изход, голмайстор, сбор голове, първо полувреме, Хендикап и подобни. Най-големи коефициенти имате за опции като Първо полувреме – краен резултат. Също да не пропускаме и да споменем за точния резултат, където коефициентите не са никак за подценяване.

Сега нововъведение ви позволява да играете тази игра и в онлайн сайта на Еврошанс. Нямате нужда от посещение на пункт на Еврофутбол. Просто влезте в сайта на Евробет, където ви очаква приятен уеб сайт с готин дизайн. Лесна навигация,  която ще ви ориентира бързо в играта.