Лотария България

Лотария България е игра от така наречения тип – билети за търкане, които масове се купуват от всички лафки, бензиностанции, мобилни оператори и къде ли не още. Буквално в днешно време се купуват навсякъде, дори когато седите в кафето може някой да дойде и да ви предложи.

Лотария България е част от ЕвроБет и се предлага от Еврошанс, като може да ги намерите и в пунктовете където се играе тази игра Еврофутбол. Lotariq Bulgaria предлага 7 различни билета от скреч серията.

Лотария България Билет

Играта се стреми всеки ден да издава нови билети и да има България нови милионери. Най-известните скреч карти са:

 1. Златните сейфове
 2. Кеш Лабиринт
 3. Bingo Милиони 4 в 1
 4. Кръстословица
 5. 100 Милиона кеш
 6. Пасианс
 7. Вегас
 8. 24 карата
 9. Златото на инките
 10. Милион подаръци 2 вида
 11. Супер кеш
 12. Кеш 1 милион
 13. Бинго Милиони
 14. Неочаквана ваканция
 15. Левче кефче
 16. Астро
 17. Кеш на мига
 18. Бързи 50
 19. Коледен кеш календар
 20. Подарък с късмети

Златото на инките

Това е един от най-известните билети от Лотария България.  Носи много печалби, а играта се играе много лесно. Цената на талона е 3 лева. Играта е много интересна и може да ви носи повече от една награда. Изтрийте вашите числа , като не пропускайте и вашите бонус числа. Трябва да ги маркирате по пирамидите които се намират.  Максимум 500 000 лева е печалбата.

Подобни игри с изтриване може да намерите и онлайн, като посетите казино игри и почти всички сайтове за залози на живо предлагат подобни игри.

Lotariq България btv

Да, по Бтв се излъчва играта лотария България. Може да регистрирате вашия билет в сайта на евробет за участие в тв жребий. Стигнете ли до там знайче че може да спечелите много големи пари. Шоуто което се излъчва по Би ТИ Ви се казваше „Бинго Милиони“ , но сега се води Лотария България.

Изплащане на печалби

Лотария България изплаща печалбите си момента до 1000 лева. Ако вие сте спечелили по-голяма сума то ще трябва да изчакате банков превод. При печалба на 1 милион лева мисля че изплащането става на части. В сайта на EuroBet.bg може да проверите вашите билети и да ги регистрирате директно за участие в ТВ жребий.

Всички късметлии също се виждат в интернет страницата на Еврошанс. Спечелилите се обявяват във форма печалба билет, име както и от кой град е спечелен.

 

Линк за вход