Еврошанс или на английски Eurochance е игра подобна на спорт тото. Компанията организатор на играта е Евробет и се срещат в Еврофутбол пунктовете. Играе се отбелязвайки числа от 1 до 80 , като печалбата ви зависи от това колко числа ще познаете. Може да се изберат да се играе с комбинации или без комбинации, като е за предпочитане да се играят без за по-голяма печалба.

Таблица за печалби Еврошанс

След посещение на уеб сайта на Eurochance.BG може да видите таблицата с печалби, но също така може да посетите и някой пунк на еврофутбол. Най-голямата печалба която може да спечелите е 1 милион лева за целта трябва да познаете 12 числа .

Тегления се правят на всеки 7 минути, като може да се пуснат предварително.  Еврошанс е игра която предоставя страхотни изживявания на своите любители и адреналин на максимум. Таблицата с коефициенти е лесна за разбиране.

Evroshans Талон

Талонът се попълва съвсем лесно и проверката става за секунди в сайта на Euro Chance от тук. Попълвате номер на тираж , номер на теглене , след което се попълват числата сумата на залога и колко тегления сте избрали. Възможно е да играете същите числа за повече от едно теглене.

Евро шанс може да се играе онлайн в интернет, като изплащането на печалбите става чрез изипей. Депозирате за съвсем кратко време, напълно сигурно е. Докато играете през интернет от вкъщи ( betano bg ) може да следите тегления на живо директно през техния официален уеб сайт. Имат статистика за числата и история на тиражи.

Прогнози Евро Шанс

Нашата прогноза за играта е да се играят възможни варианти от числа 4-5-6-7 . Те носят най-често печалби на своите играчи. Избирайте по близки един към друг числа: например: 23,24,25,55,65,75 и т.н.

Освен тези игри Evro Shans предоставя и други игри към клиентите си.

  1. Спорт шанс
  2. 5 от 11 на живо
  3. Лотомания
  4. Покер Шанс
  5. Лотария България
  6. 2-ри (втори) шанс
  7. Билети планета

Освен тези неща ако сте търсили думи като:  evroshans, evrosans, evro6ans, евро шанс, euroshans, ewroshans, evrowans, ewrosans, ewro6ans, evrobet. вие сте попаднали на точното място. Успех на всички в играта. Освен тях може да играете подобни игри и в сайтовете на букмейкърите с лиценз в България – winbet казино

evrosans
evrowans
еврошанс на живо
ewro6ans
euroshans

eurochance
еврошанс проверка
еврошанс тиражи
еврошанс история на тиражите
euro6ans teglene na jivo
ewrosans
еврошанс теглене на живо
evro6ans
лотомания проверка

еврошанс проверка на талон
еврошанс тиражи на живо
еврошанс на живо проверка на фиш
evrochans
evro sans
еврошанс
evrohans
euro6ans
ewroshans.bg
еврошанс тираж
eurochanse
еврошанс проверка фиш
proverka na evrochans
evrochans.bg
еврошанс тиражи история
evro shans
лотомания
evro shans proverka
еврошанс на живо проверка
evrosh
evroschans
еврошанс проверка на талони
еврошанс тегления на живо
евробет на живо
evro 6ans
еврош
евробет проверка на талон
evroshans online
evroshans proverka
еврошанс проверка талон
евро шанс
еврошанс резултати
еврошанс числа на живо
eurochance teglene na jivo
lotomania
евробет проверка фиш
evroshans.bg
euroshanse
евробет теглене на живо
евробет проверка
еврошанс проверка на фиш
еврошанс проверка на талона
еврошанс история тиражите
evrosans proverka