Еврошанс или на английски Eurochance е игра подобна на спорт тото. Компанията организатор на играта е Евробет и се срещат в Еврофутбол пунктовете. Играе се отбелязвайки числа от 1 до 80 , като печалбата ви зависи от това колко числа ще познаете. Може да се изберат да се играе с комбинации или без комбинации, като е за предпочитане да се играят без за по-голяма печалба.

Таблица за печалби Еврошанс

След посещение на уеб сайта на Eurochance.BG може да видите таблицата с печалби, но също така може да посетите и някой пунк на еврофутбол. Най-голямата печалба която може да спечелите е 1 милион лева за целта трябва да познаете 12 числа .

Тегления се правят на всеки 7 минути, като може да се пуснат предварително.  Еврошанс е игра която предоставя страхотни изживявания на своите любители и адреналин на максимум. Таблицата с коефициенти е лесна за разбиране.

Evroshans Талон

Талонът се попълва съвсем лесно и проверката става за секунди в сайта на Euro Chance от тук. Попълвате номер на тираж , номер на теглене , след което се попълват числата сумата на залога и колко тегления сте избрали. Възможно е да играете същите числа за повече от едно теглене.

Евро шанс може да се играе онлайн в интернет, като изплащането на печалбите става чрез изипей. Депозирате за съвсем кратко време, напълно сигурно е. Докато играете през интернет от вкъщи може да следите тегления на живо директно през техния официален уеб сайт. Имат статистика за числата и история на тиражи.

Прогнози Евро Шанс

Нашата прогноза за играта е да се играят възможни варианти от числа 4-5-6-7 . Те носят най-често печалби на своите играчи. Избирайте по близки един към друг числа: например: 23,24,25,55,65,75 и т.н.

Освен тези игри Evro Shans предоставя и други игри към клиентите си.

  1. Спорт шанс
  2. 5 от 11 на живо
  3. Лотомания
  4. Покер Шанс
  5. Лотария България
  6. 2-ри (втори) шанс
  7. Билети планета


Освен тези неща ако сте търсили думи като:  evroshans, evrosans, evro6ans, евро шанс, euroshans, ewroshans, evrowans, ewrosans, ewro6ans, evrobet. вие сте попаднали на точното място. Успех на всички в играта. Освен тях може да играете подобни игри и в сайтовете на букмейкърите с лиценз в България – winbet казино, efbet, bet365 спортни залози