Букмейкъри

Най-известните букмейкъри работещи легално в България с рейтинг и качество, подробно ревю, както и бонуси за първи депозит в спорт, покер, казино игри, ротативки и много други. Ако живеете в България то непременно ще трябва да изберете някой списък с лиценз в България, не правете грешка да се регистрирате в други, защото може да изгорите с пари.

Букмейкъри на български

Букмейкъри класация

Сега ще ви класираме букмейкърите с лиценз в България, Европейски, Американски, азиатски, руски, британски букита. Най-известните са европейските и британските букмейкъри. Те предлагат и най-големи бонуси и промоции за футбол или за спорт. Има доста спортни събития като и над 100 вида спортни залози.  Няма букмейкърски сайт които да има минимален депозит от 5 лева, най-малко трябва да е 10 лв депозита в букмейкърите или еквивалентната сума в съответната валута.

Европейски букмейкър

Горе изброените букита които са на Български език също се водят европейски. Други такива букита също се водят европейски на същност са британски. Главно от там произлиза думата букмейкър и идва от Английската дума sportsbook, като главно се набляга на футбол и конни надбягвания.

Британски sportsbook

Американски bookmaker

Това е един от най-добрите букмейкъри в световен мащаб и повечето им клиенти са професионалисти. Имат лиценз в някоя от офшорните зони, тъй като хазартът е забранен в САЩ. Повечето им клиенти са американци, но приемат и клиенти от други страни.

Азиатски спортни зали

Азиатските букмейкърски сайтове най-често се срещат върху фланелките на футболистите във Висшата лига. Те са спонсори на големите отбори тъй като много голям интерес се отделя от азиатските страни към английския футбол. Имат висок лимит за приемане на залози и за азиатски хендикап имат невероятно високи коефициенти.

Руски букита

Лично не ви препоръчваме руските букита тъй като често се говори за тях с лоши думи. Постоянно имат оплакване на блокирани сметки, присвоени пари, лошо качество на съпорта и т.н. Както и по горе ви казахме изберете някой с български лиценз.

Немски букмейкър

Избор на Букмейкър

Когато избирате букмейкър, вижте дали предлагат бонуси за добре дошъл като първи депозит и изберете някой с български лиценз или поне с добра репутация. Много е важно да си верифицирате акаунта преди да депозирате средства. Тъй като са малко сайтовете приемащи клиенти от България с лиценз от тук, може да се регистрирате и да изберете най-подходящия за вас.

 

Сродни търсения

Лицензирани букмейкъри в българия
Нов букмейкър в българия
Сайтове за залози с бонуси
Нови букмейкъри
Сайт за букмейкъри
Сайт за букмейкъри на евробет
Нов наземен букмейкър
Наземен букмейкър